Over Carlijn

Gezond leven betekent voor mij het volgen van je hart

Wie is Carlijn?

Natuurlijk kan ik tot in detail opsommen wat ik heb gevolgd qua opleidingen, cursussen , studies, wat mijn lievelingseten is en waar je mij voor kunt wakker maken…..
Maar voor mij draait het vooral om de kern; mijn levenservaring met de (ongoing) lessen die mij bewust maken tot wie ik werkelijk ben en hoe ik dit uitdraag.

Ik leef vrij op mijn eigen wijze en steek lichtjes aan om bewustwording, meer voelen, liefhebben en vertrouwen te stimuleren. Met de natuur en gezonde voeding als een solide basis.

Je kunt dit wellicht het spirituele pad noemen. Voor mij gaat het om vrij leven met respect, creativiteit en humor, hier en nu.

Wil je toch wat meer over mij weten? ūüėČ Bekijk hieronder mijn video.

Mijn opdracht

Meer contact, vertrouwen en verbinding met jezelf.
Gezonder eten met planten als hoofdrol.
Inspiratie voor een vrijer en betekenisvoller leven

cacao-ceremonie
forrestb
gezondvegankoken

Een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pipi langkous

Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en planten voor het onderhoud van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous op mijn schouder heen en weer te bungelen.

Dus wat en wie ben ik?
Een vrouw die bewust wil leven; wijs, kwetsbaar, begripvol, passievol, eigenwijs, (soms) onuitstaanbaar vervelend en speels met droge humor. Wat mysterieus, soms onverwachts en doe het graag op mijn eigen manier.
Ally mijn gitaar is mijn vriendin, volle rijst mijn trouwe vriend, mijn nieuwe moestuin een uitdagend kind en de natuur met haar wijze planten mijn leermeesters. 

Just simple be, voluit, met alle toeters en bellen, vanuit liefde.
Dat is mijn waarheid.

X Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

You Are The Medicine

Onlangs heb ik mij met De Golden Teacher (de paddo) verbonden. Keer op keer wijze diepe lessen, hij was sterk. Het was een reis met

Carlijn Revermann

Wat is een ceremonie?

Ceremonies, wat zijn dat eigenlijk? Wanneer je dit 10 jr geleden aan mij had gevraagd dan dacht ik aan een huwelijk, een viering van. Mijn

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0