Over mij

We carry inside us the wonders we seek outside us. Rumi.

Over Carlijn

”Ik ben gepassioneerd en heb het volle vertrouwen dat het respectvol samenwerken met de eeuwenoude wijsheden van bewustzijnsverruimende planten – via een veilig veld voor de deelnemer – , bijdragen aan een diepe vorm van heling, waarbij het onverwerkte terugkomt in ons bewustzijn om emotioneel te kunnen worden verwerkt.”

Carlijn is naast natuurvoedingsadviseur opgeleid tot procestherapeut. Waar het werken met entheogene planten samenvloeit met diverse (therapeutische) methodes zoals; NLP, Voice Dialogue, Non Violence Communication regressietherapie, rebirthing exercise, ademwerk, Leela therapie.

Deze technieken, samen met het plantenwerk, worden compleet gemaakt met het maken van (live) muziek, zang en ondergaan van lichaamsoefeningen en ontspanningstechnieken.

Naast het begeleiden van cliënten verbind ik mijzelf met regelmaat met psychoactieve entheogene planten. Mijn interesse ligt voor een groot deel bij het Boeddhisme, de cycli van geboorte en dood, de verwerking van traumatische ervaringen en verlangen tot bewustwording. Deze onderwerpen fascineren mij omdat ze zich in oneindig veel vormen manifesteren in  copingsmechanismen, blokkades en gedragspatronen in ons leven.

 

‘Ik geloof dat elk mens een puur en diep verlangen heeft om ‘ de heelheid ‘ in zichzelf te ontdekken. Aangemoedigd door een zelfherstellend vermogen waar wij allemaal mee geboren zijn, samen met een bewustzijn wat leert vanuit vallen en opstaan met compassie als streven.

Mijn opdracht

Meer vertrouwen in & verbinding met jezelf.
Beoefenen bewustwording
Een veilig veld bieden voor innerlijk werk

tibetlama
ayahuasca ceremonie
tibet_revermannshares

Ik beschrijf mijzelf als levenslustig, vastberaden & authentiek

Ik leef op mijn eigen wijze waarbij de natuur en gezonde voeding fungeert als een solide basis , een trouwe vriend.
Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en volwaardig plantaardige voeding voor het versterken van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en voor de balans zit Pipi Langkous op mijn schouder.

De mens vind ik ongekend interessant en deze interesse verzadigd mij ten diepste met het holistisch therapeutisch werk wat ik beoefen met diverse entheogenen planten. Ik geloof erin dat alleen vanuit compassie de waarheid in zichzelf kan worden gezien. De waarheid die huist onder de blokkades, spanningen en trauma’s.

Mijn kwaliteiten liggen in veiligheid bieden en het  makkelijk kunnen verbinden met mensen, waarbij ik zowel professioneel als menselijk blijf. 
Met een oordeelloze houding, compassie, rust en enthousiasme, moedig ik mensen aan om zichzelf te verkennen en te groeien, waardoor ze zelfverzekerder en bewuster in het leven komen te staan.

Ik bied een veilige en rustige omgeving waarbij ik tegelijkertijd liefdevol begrens als belangrijke spiegels van het leven. Ik streef hiermee naar ruimte geven aan het groeien van zelfvertrouwen waardoor men bereid is om verandering op de positieve zin aan te brengen in zijn leven.

De rijkdom vind ik keer op keer in eenvoud, daar huist vrijheid voor mij.
Just simple be met alle toeters en bellen.

Liefs,
Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

Met een korreltje zout vs Zelfonderzoek

Integratie transformatie Met een korreltje zout & Neem tijd voor een antwoord Integratie en tijd tot rijpen nemen is belangrijk. Een verbinding aangaan met Plant

Carlijn Revermann

Een zware bevalling…jouw bestaansrecht

‘Het viel wel mee’, ‘och kind, het was vrij een normale bevalling’, ‘ Er was niks aan de hand’, ‘Je was er zo uit’, ‘Gewoon

Carlijn Revermann

Van chaos naar kalmte

Waar boeddhisme, oude wijsheden, entheogenen planten en holistische therapievormen samenkomen. Het Tibetaans Boeddhisme, geleid door Tibetaanse lama’s (ook wel monniken). Belichaamt diepgaande wijsheid en dient

Carlijn Revermann

Verwerking & Verantwoording

Verwerking gaat gepaard met bewustwording, veiligheid & verantwoording Loslaten. Via uiteenlopende hoeken hoor ik het en vraag mij dan af (ook als ik in de

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier