Over mij

We carry inside us the wonders we seek outside us. Rumi.

Over Carlijn

”Ik ben gepassioneerd en heb het volle vertrouwen dat het respectvol samenwerken met de eeuwenoude wijsheden van bewustzijnsverruimende planten – via een veilig veld voor de deelnemer – , bijdragen aan een diepe vorm van heling, waarbij het onverwerkte terugkomt in ons bewustzijn om emotioneel te kunnen worden verwerkt.”

Carlijn is naast whole food specialist opgeleid tot procestherapeut. Waar het werken met het Sacrament, samenvloeit met diverse (therapeutische) methodes zoals; NLP, Non Violence Communication regressietherapie, rebirthing, ademwerk, Leela therapie.

Deze technieken, samen met het plantenwerk, worden compleet gemaakt met het maken van (live) muziek, zang en ondergaan van lichaamsoefeningen en ontspanningstechnieken.

Naast het begeleiden van cliënten verbind ik mijzelf met regelmaat met de entheogene planten. Hiernaast is mijn interesse voor het boeddhisme  gewekt en gaat mijn aandacht naar de stervens- en geboorteprocessen i.s.h.m. traumatiek.

Deze diverse uitgangspunten dragen bij aan mijn bewustwording, waarbij ik voortdurend leer, ervaar en vernieuw

 

‘Ik geloof dat elk mens een puur en diep verlangen heeft om ‘ de heelheid ‘ in zichzelf te ontdekken. Aangemoedigd door een zelfherstellend vermogen waar wij allemaal mee geboren zijn, samen met een bewustzijn wat leert vanuit vallen en opstaan met compassie als streven.

Mijn opdracht

Meer vertrouwen in & verbinding met jezelf.
Beoefenen bewustwording
Een veilig veld bieden voor innerlijk werk

yurt revermann
truffelceremonie
plant spirit proces

Ik beschrijf mijzelf als levenslustig, vastberaden & authentiek

Ik leef op mijn eigen wijze waarbij de natuur en gezonde voeding fungeert als een solide basis , een trouwe vriend.
Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en volwaardig plantaardige voeding voor het versterken van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en voor de balans zit Pipi Langkous op mijn schouder.

De mens vind ik ongekend interessant en deze interesse verzadigd mij ten diepste met het holistisch therapeutisch werk wat ik beoefen met diverse entheogenen planten. Ik geloof erin dat alleen vanuit compassie de waarheid in zichzelf kan worden gezien. De waarheid die huist onder de blokkades, spanningen en trauma’s.

Mijn kwaliteiten liggen in veiligheid bieden en het  makkelijk kunnen verbinden met mensen, waarbij ik zowel professioneel als menselijk blijf. 
Met een oordeelloze houding, compassie, rust en enthousiasme, moedig ik mensen aan om zichzelf te verkennen en te groeien, waardoor ze zelfverzekerder en bewuster in het leven komen te staan.

Ik bied een veilige en rustige omgeving waarbij ik tegelijkertijd liefdevol begrens als belangrijke spiegels van het leven. Ik streef hiermee naar ruimte geven aan het groeien van zelfvertrouwen waardoor men bereid is om verandering op de positieve zin aan te brengen in zijn leven.

De rijkdom vind ik keer op keer in eenvoud, daar huist vrijheid voor mij.
Just simple be met alle toeters en bellen.

Liefs,
Carlij

Laatste blogs

Carlijn Revermann

Van chaos naar kalmte

Waar boeddhisme, oude wijsheden, entheogenen planten en holistische therapievormen samenkomen. Het Tibetaans Boeddhisme, geleid door Tibetaanse lama’s (ook wel monniken). Belichaamt diepgaande wijsheid en dient

Carlijn Revermann

Verwerking & Verantwoording

Verwerking gaat gepaard met bewustwording, veiligheid & verantwoording Loslaten. Via uiteenlopende hoeken hoor ik het en vraag mij dan af (ook als ik in de

Carlijn Revermann

De tafel van hemel & De tafel van hel

Tafel van hel Er staat in het midden van een prachtige woonkeuken een lange houten tafel vol met eten, rijke schalen gevuld met sappig, vers,

Carlijn Revermann

The Plant Spirit Calling

The Calling of Plant Spirits When it’s time, the longing gets stronger to come home again. When you are ready, I call you by your

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier