Over Carlijn

Gezond leven betekent voor mij het volgen van je hart

Wie is Carlijn?

Natuurlijk kan ik tot in detail opsommen wat ik heb gevolgd qua opleidingen, cursussen , studies, wat mijn lievelingseten is en waar je mij voor kunt wakker maken…..
Maar voor mij draait het vooral om de kern; mijn levenservaring met de (ongoing) lessen die mij bewust maken tot wie ik werkelijk ben.

Ik leef vrij op mijn eigen wijze en ondersteun anderen om bewustwording, meer voelen, liefhebben en vertrouwen te stimuleren. Met de natuur en gezonde voeding als solide basis en trouwe vriend.

Vrij leven en gebruik maken van je creativiteit. Ik draag dit uit via planten & planten; volwaardig plantaardig koken en procesweekenden / meerdaagse d.m.v. plant spirits.

Wil je toch wat meer over mij weten? Bekijk hieronder mijn video.

Mijn opdracht

Meer contact, vertrouwen & verbinding met jezelf.
Gezonder eten met planten als hoofdrol.
Inspiratie voor een vrij en rijk leven

bewustzijns retreat revermann
vollegranen
cacao verbinding revermann

Een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pipi langkous

Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en volwaardig plantaardige voeding voor het versterken van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous op mijn schouder te bungelen. De mens vind ik ongekend interessant en deze interesse verzadigd mij met het (therapeutische) werk wat ik beoefen.

Dus wie ben ik?
Ik voel mij een vrije vrouw die een bewust en vrij leven nastreeft wat gepaard gaat met kwetsbaarheid, uitdagingen, passie, onzekerheid, integriteit, vertrouwen  & humor. Met een eigenzinnig tintje – met flink wat levenslust – leef ik op mijn eigen  wijze.
Ally – mijn gitaar – is mijn vriendin, granen en groenten zijn boezemvrienden, de moestuin een leuke spiegel en de natuur met haar wijze planten ware leermeesters. 

Just simple be, voluit, met alle toeters en bellen, vanuit liefde.
Dat is mijn waarheid.

X Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

Lieve Darkness ….ook van jou, ik hou

Beste en lieve Darkness, Ik doe mijn best om u toe te laten. U bent de vaak onbewuste delen van ons die we hebben onderdrukt, verborgen

Carlijn Revermann

Van je HuisHouden

Iemand zei pas tegen mij dat ze het huishouden nu zo anders ervaart, want het is letterijk Van Je HuisHouden. Hoe mooi is die dan?! 

Carlijn Revermann

Lessen van de Herfst

De tijd van introverte dagen en wat hangen in de melancholie is aangekomen. Herfst. De temperatuur is gedaald, het vocht wordt niet meer door de

Carlijn Revermann

Meer tijd & aandacht, vaarwel social media

Waar te beginnen? 1,5 jaar geleden kocht ik een e-course ‘stoppen met social media en andere vormen van marketing’. Toen was de behoefte er al.

Carlijn Revermann

Een ceremonie voor harmonie

Onlangs werkte ik wederom op retreat. Er wordt een bubbel gecreëerd waar impulsen van buitenaf er nauwelijks zijn, samen en tijd voor jezelf, dat is

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0