Over mij

Leef bewust, wees nieuwsgierig. Heel en ontdek jouw potentieel.

Over Carlijn

Ik heb een gepassioneerd rotsvast vertrouwen dat het respectvol samenwerken met de oude wijsheden van entheogene bewustzijnsverruimende planten bijdragen aan deze vorm van heling op diep (onbewust) niveau.

Carlijn is naast vegan whole food specialist opgeleid tot procestherapeut. Deze opleiding brengt het werken met het  Sacrament samen met therapeutisch (lichaams)werk zoals; NLP, Regressie/reïncarnatietherapie, Rebirthing, Soul Retrieval, Voice Dialogue, hypnotherapie.

Deze technieken, samen met het plantenwerk, worden compleet gemaakt met het maken van muziek, zang en ondergaan van ademwerksessies.

Naast het begeleiden van cliënten blijft Carlijn zich met regelmaat verbinden met de entheogene planten, een essentieel onderdeel van het werk. Om zuiver te blijven, kennis te blijven vergaren en spiritualiteit te laten groeien.

 

‘Ik geloof dat elk mens een puur en diep verlangen heeft om het medicijn in zichzelf te ontdekken. Het medicijn, een intelligentie waar wij allemaal mee geboren zijn. Een zelfherstellend vermogen wat leert vanuit vallen en opstaan  met als behoefte compassie belichamen’.

 

Mijn opdracht

Meer contact, vertrouwen & verbinding met jezelf.
Gezonder eten met planten als hoofdrol.
Inspiratie voor een vrij en rijk leven

bewustzijns retreat revermann
vollegranen
cacao verbinding revermann

Een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pipi langkous

Ik ben een dankbare trotse eigenaar van een authentieke yurt, leef op mijn eigen wijze en ondersteun anderen om bewustwording te beoefenen en te belichamen. De natuur en gezonde voeding fungeert hierbij voor mij als solide basis , een trouwe vriend.

Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en volwaardig plantaardige voeding voor het versterken van ons lichaam. Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw, en om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous op mijn schouder te bungelen. De mens vind ik ongekend interessant en deze interesse verzadigd mij met het (holistisch therapeutisch) werk wat ik beoefen met diverse entheogenen planten.

De vorm van voeding geef ik mijzelf door muziek te maken, zingen, koken en veel buiten te leven, waarbij het zelfvoorzienend wonen een prachtig streven is.

De rijkdom vind ik keer op keer in eenvoud. Daar huist luxe en vrijheid voor mij.
Just simple be met alle toeters en bellen.

Liefs,
Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

De tafel van hemel & De tafel van hel

Tafel van hel Er staat in het midden van een prachtige woonkeuken een lange houten tafel vol met eten, rijke schalen gevuld met sappig, vers,

Carlijn Revermann

The Plant Spirit Calling

The Calling of Plant Spirits When it’s time, the longing gets stronger to come home again. When you are ready, I call you by your

Carlijn Revermann

The benefits of Sacred Plant Spirit workshops

The benefits of sacred Plant Spirit workshops When you are looking for healing, meaning, insights, answers and personal or spiritual growth. It can cure disorders,

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0