Over Carlijn

Gezond leven betekent voor mij het volgen van je hart

Wie is Carlijn?

Natuurlijk kan ik tot in detail opsommen wat ik heb gevolgd qua opleidingen, cursussen , studies, wat mijn lievelingseten is en waar je mij voor kunt wakker maken…..
Maar voor mij draait het vooral om de kern; mijn levenservaring met de (ongoing) lessen die mij bewust maken tot wie ik werkelijk ben en hoe ik dit uitdraag.

Ik leef vrij op mijn eigen wijze en steek lichtjes aan om bewustwording, meer voelen, liefhebben en vertrouwen te stimuleren. Met de natuur en gezonde voeding als solide basis en trouwe vriend.

Voor mij draait het om vrij leven, doen wat je gelukkig maakt, gepaard met creativiteit,¬† humor en nederigheid…… hier en nu.

Wil je toch wat meer over mij weten? ūüėČ Bekijk hieronder mijn video.

Mijn opdracht

Meer contact, vertrouwen en verbinding met jezelf.
Gezonder eten met planten als hoofdrol.
Inspiratie voor een vrijer en betekenisvoller leven

cacao-ceremonie
forrestb
gezondvegankoken

Een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pipi langkous

Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en planten voor het onderhoud van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous op mijn schouder heen en weer te bungelen.

Dus wat en wie ben ik?
Een vrouw die bewust wil leven; wijs, kwetsbaar, begripvol, passievol, eigenwijs, (soms) onuitstaanbaar vervelend en speels met droge humor. Wat mysterieus, soms onverwachts en doe het graag op mijn eigen manier.
Ally mijn gitaar is mijn vriendin, volle rijst mijn trouwe vriend, mijn nieuwe moestuin een uitdagend kind en de natuur met haar wijze planten mijn leermeesters. 

Just simple be, voluit, met alle toeters en bellen, vanuit liefde.
Dat is mijn waarheid.

X Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

Een ceremonie voor harmonie

Onlangs werkte ik wederom op retreat. Er wordt een bubbel gecre√ęerd waar impulsen van buitenaf er nauwelijks zijn, samen en tijd voor jezelf, dat is

Carlijn Revermann

Lente & Jij

Je voelt hem vast! Kan niet anders, al is het maar dat je opmerkt dat je veel vroeger wakker wordt. Precies…..LENTE! De lente is de

Carlijn Revermann

Moed…de weg naar de minste weerstand

‘Ik ben mijzelf eigenlijk kwijtgeraakt’. ‘Geen idee wat ik leuk vind’. ‘Mijn zelfvertrouwen is wel enorm aangetast en deze wil ik terug, meer van mijzelf

Carlijn Revermann

Feel the Beat

  Feel the beat. Geluid, het kan je raken tot in de kern. Ik ben niet groot gebracht met muziek maar ik denk dat iedereen

Blog revermann shares
Carlijn Revermann

Competitie met jezelf

COMPETITIE MET JEZELF Fysiek afmatten……tot de bodem. Voelen en verdoven. De adrenaline injectie die een onsterfelijk gevoel geeft. Thans voor even. De volgende dag doen

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0