Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw (ik moet toegeven, die grijze springharen dat worden er steeds meer).
En om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous jolig op mijn schouder te bungelen. Zij zorgt ervoor dat ik niet indut boven die oneindige, troostvolle porridge, waar ik elke ochtend zo ongekend vrolijk van word.

-Carlijn-

Ik heb - in dit leven - een vorig leven gehad; 10 jr een ‘kantoormiep’ functie bekleed; dagelijks door het leven met 3 lagen make-up en pijnlijke killer heels. Een dankbare waardevolle les.

Koken en eten delen is mijn ingang om mensen te inspireren, transformeren en/of te begeleiden.

Af en toe in een mooi ijskoud meertje dompelen geeft mij kalmte en een lekkere kick-in-the-butt.

Ik hou van mensen. Begin je verhaal en ik hang aan je lippen met South Park oogjes (ik heb een angstvallig groot inlevingsvermogen)

Ik wandel mij suf, alleen..... en geniet hier vol van.

Geef mij bos, een moestuin, kaplaarzen + een strohoed en ik ben helemaal in mijn element. 

De dag dat ik geen porridge eet moet nog komen. ‘Wat zeg je of je pap lust? JA!

Ally...is mijn gitaar en vriendin. Together we sing :)

Ik assisteer bij plant ceremonies gericht op (trauma) heling. Een grote leerschool, waar ik mij als een vis in het water voel. Nederigheid den top.

Life story in short

De natuur, kruiden en planten vind ik magisch. Plantaardig eten met een podium voor granen en bonen houd mij en velen anderen die ik heb begeleid tot op de dag van vandaag veerkrachtig en vitaal. Deze keuken en leefstijl en het effect wat het heeft op zowel lichaam als geest blijft mij telkens verbazen.


'Ik zie mijzelf als een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pippi Langkous'

            evermann (mijn achternaam) ‘deelt’ en dat is de rode draad in mijn leven.
Ik deel mijn kennis en enthousiasme over de wijze waarop ik in het leven sta. En dan vooral mijn waarheid over (plantaardig) volwaardig eten.

De laatste 6 jaar heb ik de nodige kilometers gemaakt als chef, natuurvoedingsdeskundige en mijn persoonlijke levenslessen.
Koken voor retreats, catering, topsporters, voor restaurant, privé diners, kookworkshops, (privé)lessen, alles passeerde zo’n beetje de revue.
Het is mijn doel om jou weer te laten proeven, (h)erkennen en accepteren van alle smaken die er zijn. Ik geef jou handvaten, zelfvertrouwen en eindeloze inspiratie om jezelf gezond te voeden met hierbij jouw eigen waarheid. Want uiteindelijk gaat het om waar jij daadwerkelijk BLIJ van wordt.

Met aandacht, ontspanning en speelsheid ontdekken wat jouw waarheid is, over gezonde voeding, is jouzelf (en jouw gezin/geliefden) een heel groot cadeau geven!


Gewerkt en geleefd op verschillende locaties in Nederland en Portugal. Wat een intense mooie leerschool. Eenmaal terug in Nederland heb ik deze mindset nooit meer losgelaten. Het enige wat telt is wonen in de natuur met fijne mensen, verbinding, ontspanning. Liefde delen and having fun!
Nu woon ik in Zeeland, aan bos, zee en duinen.


In 2011 begon mijn ‘transformatie’. Van een ‘standaard’ leven, werkend in de financiële sector, wonend in Rotterdam, een hip stads bestaan, met (in mijn geval) zero verbinding met mijzelf…. naar een zelfstandig ondernemer wonend aan bos & zee.
De stad was jarenlang een geestverruimende factor voor mij, maar langzaamaan werd het een beperking, ik hunkerde naar natuur.

Mijn erkenning van een eetprobleem in mijn jeugd en gebrek aan zelfliefde kwam eindelijk naar boven.
De sterke, zachte, vrouwelijke energie, kreeg ineens alle ruimte en aandacht. Wat heerlijk dat ik mij eindelijk VROUW voel.... Wauw.
Bewustzijn, vrijheid, speelsheid en mijn waarheid naleven; dat was mijn doel.

Om next level te ervaren heb ik zo’n beetje alle vorm van zekerheid opgezegd. Camper gekocht samen met mijn lief, motor gestart en gaan. 


R

‘Van stadsleven op pumps naar een buitenleven met tuinpak'