Over Carlijn

Gezond leven betekent voor mij het volgen van je hart

Wie is Carlijn?

Natuurlijk kan ik tot in detail opsommen wat ik heb gevolgd qua opleidingen, cursussen , studies, wat mijn lievelingseten is en waar je mij voor kunt wakker maken…..
Maar voor mij draait het vooral om de kern; mijn levenservaring met de (ongoing) lessen die mij bewust maken tot wie ik werkelijk ben en hoe ik dit uitdraag.

Ik leef vrij op mijn eigen wijze en steek lichtjes aan om bewustwording, meer voelen, liefhebben en vertrouwen te stimuleren. Met de natuur en gezonde voeding als solide basis en trouwe vriend.

Voor mij draait het om vrij leven en gebruik maken van je creativiteit. Ik draag dit uit via planten & planten; ondersteunend plantaardig koken voor groepen en procesbegeleiding d.m.v. plant ceremonies.

Wil je toch wat meer over mij weten? ūüėČ Bekijk hieronder mijn video.

Mijn opdracht

Meer contact, vertrouwen en verbinding met jezelf.
Gezonder eten met planten als hoofdrol.
Inspiratie voor een vrijer en betekenisvoller leven

cacao-ceremonie
forrestb
gezondvegankoken

Een combinatie van mevrouwtje Theelepel & Pipi langkous

Voeding is de rode draad in mijn leven. Planten voor het ‘zuiveren’ van onze ziel en volwaardig plantaardige voeding voor het onderhoud van ons lichaam.
Diep van binnen voel ik mij een oeroude wijze vrouw en om de boel in balans te houden zit Pipi Langkous op mijn schouder heen en weer te bungelen.

Dus wat en wie ben ik?
Ik voel mij een vrije wijze vrouw die bewust wil leven wat gepaard gaat met kwetsbaarheid, respect, passie, onzekerheid, spelen en droge humor. Soms met een mysterieus tintje en doe het graag op mijn eigen manier.
Ally mijn gitaar is mijn vriendin, volle bruine rijst mijn trouwe vriend, de moestuin een uitdagend kind en de natuur met haar wijze planten mijn leermeesters. 

Just simple be, voluit, met alle toeters en bellen, vanuit liefde.
Dat is mijn waarheid.

X Carlijn

Laatste blogs

Carlijn Revermann

Lessen van de Herfst

De tijd van introverte dagen en wat hangen in de melancholie is aangekomen. Herfst. De temperatuur is gedaald, het vocht wordt niet meer door de

Carlijn Revermann

Meer tijd & aandacht, vaarwel social media

Waar te beginnen? 1,5 jaar geleden kocht ik een e-course ‘stoppen met social media en andere vormen van marketing’. Toen was de behoefte er al.

Carlijn Revermann

Een ceremonie voor harmonie

Onlangs werkte ik wederom op retreat. Er wordt een bubbel gecre√ęerd waar impulsen van buitenaf er nauwelijks zijn, samen en tijd voor jezelf, dat is

Carlijn Revermann

Lente & Jij

Je voelt hem vast! Kan niet anders, al is het maar dat je opmerkt dat je veel vroeger wakker wordt. Precies…..LENTE! De lente is de

Carlijn Revermann

Moed…de weg naar de minste weerstand

‘Ik ben mijzelf eigenlijk kwijtgeraakt’. ‘Geen idee wat ik leuk vind’. ‘Mijn zelfvertrouwen is wel enorm aangetast en deze wil ik terug, meer van mijzelf

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0