You Are The Medicine

Onlangs heb ik mij met De Golden Teacher (de paddo) verbonden. Keer op keer wijze diepe lessen, hij was sterk. Het was een reis met afschuw, misselijkmakend, onschuld, vernedering. Ja, ook dat kan je ervaren. Maar het mooie was dat ook dit, na het aanschouwen en doorleven, liefdevol werd getransformeerd naar vrede, acceptatie en connectie met jezelf.

You are the medicine kwam sterk naar boven

Whuhhhh wat? Bedoel je nu dat die truffel ceremonies niet werken?
Dat zeg ik niet. Wat ik hiermee wil belichten is dat de truffel of welke plant meester dan ook zijn werk wel doet. Ze zijn sterk liefdevol en straight to the point. Recht door zee, naar de kern.

Echter is het wel aan jou om dit te omarmen, willen zien, durven te kijken en hier uiteindelijk ook iets mee te doen. Dit laatste is vaak DE uitdaging.
Be the change. Niemand anders geeft jou een kuurtje of een quick fix.
Ook de planten niet, zij drukken de knoppen in en laten je zien.

En dan is het up to you. Ja, daar is soms moed voor nodig. Trek jezelf uit de slachtoffer rol, uit die Calimero mode.
Het is jouw leven, jouw realiteit. Doe hier iets mee OF niet. Dat is ook een keus, maar neem de verantwoording dan ook op je en blijf niet in de Calimero rol.

Het gaat altijd altijd om jezelf, de verantwoording ligt nooit bij iemand anders.
Wat iemand jou ook aandoet of heeft gedaan. Het is aan jou om vanuit liefde en respect naar jezelf te vergeven en echt te gaan leven. Stop met jezelf blijven kwellen. Je bent je eigen gevangenis.

Ja maar Ja maar Ja maar. Dit mag je echt wel een paar keer zeggen.

Maar vervolgens is het tijd om hierna te zeggen ‘oke lieverd, ja maar… WAT NU’.
Vanuit liefde.

Heling Vergeving & Vrijheid.

Just do it.

xxx
Carlijn

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier