Groeps psilocybine
ceremonie

Zoek je meer diepgang in je leven? Wil jij ontdekken hoe je een gezondere mindset en leefstijl kunt aanmeten?
Onderga een exclusieve tweedaagse psilocybine ceremonie in een klein groepsverband van 4 tot 6  deelnemers.

Via een ceremoniële veilige setting met gespecialiseerde procesbegeleiding zal een verbinding met psilocybine ondersteuning bieden in zowel persoonlijke als spirituele groei.

    

Je loopt allemaal wel eens ergens vast in je leven, iedereen heeft zijn eigen uitdagingen en thema’s. Een verbinding met een psilocybine houdende truffel maakt het onbewuste bewust. Ze kunnen diepe inzichten en antwoorden geven op onbeantwoorde vragen of thema’s.
Ben jij bereid om vanuit liefde aanschouwend naar jezelf te kijken? Dat vraagt moed. Maar wanneer je deze keuze maakt, dan kun je niet anders dan groeien. 

Weten waar je vandaan komt en welk pad je hebt te bewandelen geeft een vrijer en evenwichtiger leven.

 De ‘Magic truffel’ is een leermeester zonder oordel, eerlijk en oprecht. Het draait om verbinding met jezelf, vertrouwen en het (her)inneren van jouw kern. Dit vraagt introspectie met een nieuwsgierige open mindset en de pet van de eeuwige student.

Voorbij het ego laten ze je zien en voelen waar je mee bezig bent, wie je werkelijk bent, wat dient en wat niet.

Het luxe witte boshuis te Drenthe of de accommodatie in Brabant, waar de ceremonie in plaatsvindt, zorgt ervoor dat je een andere wereld instapt, voorbij de perceptie van de mind.
 
Lees hier meer informatie over psilocybine.

Een psilocybine verbinding leert je te voelen vanuit kwetsbaarheid. Hoor de taal van je hart. Het geeft voor emotionele weerbaarheid

Een psilocybine sessie geeft jou

Verbinding met de essentie, de kern

Heling van (traumatische) gebeurtenissen

Richting & helderheid

Meer levensenergie

Spirituele en persoonlijke groei

het oplossen van blokkades 

Lichamelijke & geestelijke heling

Inzichten op terugkerende thema’s

Heldere antwoorden

Duidelijke Visie

Deze dag….

Zouden perfect in een magazine kunnen staan; kaarsen, wierook, kampvuur, gitaarspel, een mooie yurt…..maar daar draait het niet om. De pure, liefdevolle, rauwe mens zien, voelen en ondersteunen in zijn proces. Mens tot mens, waarbij kwetsbaarheid, compassie en vertrouwen key is. De schaamte voorbij.

De locaties waar ik werk (midden Drenthe, De Achterhoek en Brabant) geven een warm, veilig en welkom gevoel. Ik werk met kleine groepen van 7-10 deelnemers en begeleid deze met een twee tot 3 ervaren procesbegeleiders.

Deze tijd samen zijn wij even familie. No Shame in The Game. Leven zoals het hoort; verbinden met jezelf en vervolgens met de ander.
Zowel tijdens de psilocybine verbinding als hierbuiten is er ruimte voor alles wat zich wil aandienen. Soms met een lach, soms met een traan. Kortom; zijn met alles erop en eraan.

innerlijk werk

Wat mag je verwachten

 • Psilocybine ceremonie
 • (Live) muziek
 • Gitaar & zang
 • Kampvuur
 • Inzichten
 • Heling & verwerking
 • Doorbraken
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Veilige set & setting
 • Gezonde voeding
 • Nazorg integratiegesprek
 • Hapé (optioneel)

Entheogenen rituelen zijn er om jou te inspireren om bewuster te worden en vrijer te leven. Ervaar de totaliteit van het leven en herinner jouw ritme.

Gezondheid

Helaas merken procesbegeleiders met regelmaat op, dat men aanneemt zelf een high dose verbinding te kunnen maken. Echter, wanneer onverwerkte diepe trauma’s te boven komen en deze niet (of niet goed) begeleid worden kan dit emotionele schade berokkenen. Doe dit niet zonder ervaren begeleiding!

Niet iedereen kan een verbinding met psilocybine truffels ondergaan. Dit kan  niet ondergaan worden bij persoonlijkheidsstoornissen, hartziekte, hoge bloeddruk, bepaalde medicatie of bij het gebruik van antidepressiva en drugs. Er zijn contra-indicaties waar wij op ‘screenen’.

Bij twijfel kan het mogelijk zijn dat wij een schriftelijke verklaring nodig hebben van een arts of medisch specialist.

Na aanmelding en telefonisch kennismakingsgesprek ontvang je een uitgebreide vragenlijst en intentie / gezondheidsverklaring. Deze dient binnen 7 werkdagen na ons gesprek ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd. Zonder deze ingevulde documenten kan je helaas niet deelnemen.

Je ontvangt hierna de nodige belangrijke informatie om je zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel goed voor te bereiden.
Met een juist voorbereiding en intentie kan je diepere lagen aanschouwen van je onderbewustzijn. Je wordt door een bewuste voorbereiding ontvankelijker.

Gesprek vooraf

Na aanmelding plannen wij een telefonische afspraak met je in. Zonder enig contactmoment wordt er niemand aangenomen. Het is voor ons van belang om te weten wie je bent, met welke vragen jij rondloopt en waar je naar verlangt (je intentie).

Eerlijk maar geen quick fix
Een psilocybine treatment met de truffels is geen quick fix. Het laat je ‘zien’ op een eerlijke wijze waar je aan mag werken en geeft richting. De eerste uienlaag is gepeld, geef jezelf de tijd. Dit gaat samen met de integratie en de verantwoording die hierbij komt kijken, deze ligt bij jou als deelnemer. Herkennen – erkennen – veranderen. Een pad wat dagelijkse beoefening vraagt; bewustwording.

Mocht een ceremonie op dit moment niet hetgeen zijn wat jij nodig hebt, dan wordt dit gedeeld en kan je eventueel worden  doorverwezen naar alternatieve methodieken gericht op innerlijk werk.

Nazorg

Enkele dagen na de ceremonie ontvang je een mail met advies en diverse inspiratie, tools en bronnen om je inzichten meer te kunnen integreren. Ieder heeft hier zijn eigen voorkeuren in.
1 tot 2 weken na je verbinding zal er contact met je worden opgenomen in de vorm van een telefonisch nazorg gesprek.

 

Gespecialiseerde liefdevolle begeleiders

Het doel is bewustwording van jezelf, helen van impactvolle (traumatische) gebeurtenissen, en het leren leven vanuit meer ontspanning en vertrouwen.
 Vanuit onze achtergrond en ervaring als zowel procesbegeleiders / therapeuten en spirituele beoefenaars, bieden wij een oordeelloze omgeving waar de kernwaarden respect, vertrouwen en veiligheid in acht genomen worden.
Vanuit rust en compassie zullen wij liefdevol begrenzen en de processen bewaken, zodat jij een innerlijke,  waarachtige verbinding met jezelf aan kunt gaan.

Afhankelijk van de groepsvorming en aantal personen zullen wij met 2 tot 3 gespecialiseerde begeleiders ondersteuning bieden.

ceremonie_ayahuasca

Locaties Drenthe - De Achterhoek - Brabant

De retreats worden gegeven op een prachtige accommodaties liggend in een natuurlijke rustige omgeving.

Concreet 

 • 1 overnachting
 • Ervaren begeleiding
 • Veilige rustige omgeving
 • Exclusieve kleine groep
 • Kampvuur
 • Gezonde voeding
 • 1 psilocybine ceremonie
 • Hapé (optioneel)
 • Focus oefeningen
 • Procestherapie technieken
 • Integratie 
 • Voedzame recepten 
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Nazorg & belgesprek

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt de psilocybine truffel sessie?
 • Hoe lang duurt een reis?

  Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

 • Moet ik een specifiek dieet aanhouden?

  Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

 • Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

  Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en meer te gaan wandelen of fietsen.

  Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan.

  Lichamelijk via voeding; eet zoveel mogelijk plantaardig. Denk aan soep, groentenschotels, wokgerechten, stoomgerechten, rijke salades en fruit. Eet ipv dagelijks (veel) brood meer gekookte granen zoals; havermout, rijst, gierst, quinoa en boekweit.

  Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie en voorbereidingen.

 • Wat kan ik verwachten tijdens deze verbinding?

  Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden, analyseren en rationaliseren.

  Psilocybine zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen en vooral via het voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen waardoor emoties weer kunnen stromen. Herinneringen van impactvolle gebeurtenissen komen hierdoor ook terug in ons bewustzijn om in veiligheid emotioneel te kunnen worden verwerkt.

  Doordat je in een veld komt waarin je waarneemt zonder het ego, kan je zonder oordeel je leven reflecteren en observeren. Deze vorm van compassie maakt dat hieruit veranderingen ten goede kunnen plaatsvinden.

  Lees op hier meer informatie over psilocybine truffels.

 • Wat is een Intentie?

  Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel is intelligent en heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft kaders en focus.

 • Is het verslavend?

  Nee, psilocybine heeft geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.).
  Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de psilocybine truffels op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar. Ieder persoon is anders en daarom verschilt het ook per individu.

Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en meer te gaan wandelen of fietsen.

Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan.

Lichamelijk via voeding; eet zoveel mogelijk plantaardig. Denk aan soep, groentenschotels, wokgerechten, stoomgerechten, rijke salades en fruit. Eet ipv dagelijks (veel) brood meer gekookte granen zoals; havermout, rijst, gierst, quinoa en boekweit.

Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie en voorbereidingen.

Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden, analyseren en rationaliseren.

Psilocybine zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen en vooral via het voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen waardoor emoties weer kunnen stromen. Herinneringen van impactvolle gebeurtenissen komen hierdoor ook terug in ons bewustzijn om in veiligheid emotioneel te kunnen worden verwerkt.

Doordat je in een veld komt waarin je waarneemt zonder het ego, kan je zonder oordeel je leven reflecteren en observeren. Deze vorm van compassie maakt dat hieruit veranderingen ten goede kunnen plaatsvinden.

Lees op hier meer informatie over psilocybine truffels.

Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel is intelligent en heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft kaders en focus.

Nee, psilocybine heeft geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.).
Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de psilocybine truffels op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar. Ieder persoon is anders en daarom verschilt het ook per individu.

Programma
restoring connection

Dag 1
14.30 aankomst
Acclimatiseren, kennismaking en intentie deling.
Ontspanningsoefening en hapé verbinding* (*niet verplicht)
Psilocybine ceremonie
Kampvuur (indien mogelijk)
00.00 diner en slapen

psilocybine revermann
uil2

Dag 2
9.00  / 10.00 Volwaardig ontbijt
Deelronde
Integratiesessie 
13.00 Vertrek

Aanmelden
Klein groepsverband
Eerstvolgende zomer 2024 TBC


Na online aanmelding wordt er een telefonisch kennismakingsgesprek ingepland

Investering
€ 444,-

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier