Groeps psilocybine
ceremonie

Zoek je meer in het leven? Wil jij ontdekken hoe je een gezondere mindset en leefstijl kunt aanmeten? Onderga een exclusieve tweedaagse psilocybine ceremonie in een kleine groep van 4  deelnemers.

Via een ceremoniële veilige setting met gespecialiseerde procesbegeleiding zal een verbinding met de Golden Teacher jou ondersteunen in zowel je persoonlijke als spirituele groei.

    

Je loopt allemaal wel eens ergens vast in je leven, iedereen heeft zijn eigen uitdagingen en thema’s. Een verbinding met een psilocybine houdende paddenstoel maakt het onbewuste bewust. Ze kunnen diepe inzichten en antwoorden geven op onbeantwoorde vragen of thema’s.
Ben jij bereid om vanuit liefde aanschouwend naar jezelf te kijken? Dat vraagt moed. Maar wanneer je deze keuze maakt, dan kun je niet anders dan groeien. 

Weten waar je vandaan komt en welk pad je hebt te bewandelen geeft een vrijer en evenwichtiger leven.

 De ‘Golden teacher’ is een leermeester, eerlijk en oprecht. Het draait om verbinding, vertrouwen en het (her)inneren van de kern; de liefde en grootsheid in jezelf. Dit vraagt introspectie met een nieuwsgierige mindset en de pet van de eeuwige student.

Voorbij het ego laat hij je zien en voelen waar je mee bezig bent, wie je werkelijk bent, wat dient en wat niet.

De yurt in Drenthe, waar de ceremonie in klein groepsverband plaatsvindt, zorgt ervoor dat je even een andere wereld instapt. Een geborgen veilige plek, aards en puur. 
 
Lees hier meer informatie over psilocybine.

Een psilocybine ceremonie nodigt je uit om te leren voelen en in jouw potentie komen te staan vanuit kwetsbaarheid. Terug naar taal van het hart.

De Golden Teacher geeft jou

Verbinding met de essentie, de kern

Heling van (traumatische) gebeurtenissen

Richting & helderheid

Meer levensenergie

Spirituele en persoonlijke groei

het oplossen van blokkades 

Lichamelijke & geestelijke heling

Inzichten op terugkerende thema’s

Heldere antwoorden

Duidelijke Visie

Deze dag….

Zouden perfect in een magazine kunnen staan; kaarsen, wierook, kampvuur, , gitaarspel, een mooie yurt…..maar daar draait het niet om. De pure, liefdevolle, rauwe mens zien, voelen en ondersteunen in zijn proces. Mens tot mens, waarbij kwetsbaarheid en vertrouwen key is. De schaamte voorbij.

De locaties waar ik werk geven een warm, veilig en welkom gevoel. Ik werk met kleine groepjes van 4 deelnemers en begeleid deze met een tweede gespecialiseerde procesbegeleider.

Deze tijd samen zijn wij even familie. Er is No Shame in The Game. Leven zoals het hoort; verbinden met jezelf en vervolgens met de ander.
Zowel tijdens de psilocybine verbinding als hierbuiten is er ruimte voor alles wat zich wil aandienen. Soms met een lach, soms met een traan. Kortom ; zijn met alles erop en eraan.

innerlijk werk

Wat mag je verwachten

 • Psilocybine ceremonie
 • Muziek
 • Gitaar & zang
 • Kampvuur
 • Inzichten
 • Heling & verwerking
 • Verbinding
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Veilige set & setting
 • Gezonde voeding
 • Optioneel zwemmen bosmeer
 • Hapé (optioneel)

Entheogenen rituelen zijn er om jou te inspireren om bewuster te worden en vrijer te leven. Ervaar de totaliteit van het leven en belichaam jouw authenticiteit. Herinner jouw ritme.

Gezondheid

Helaas merken procesbegeleiders met regelmaat op, dat men aanneemt zelf een high dose verbinding te kunnen maken. Echter, wanneer onverwerkte diepe trauma’s te boven komen en deze niet (of niet goed) begeleid worden kan dit emotionele schade berokkenen. Doe dit niet zonder ervaring!

Niet iedereen kan een verbinding met de Golden Teacher / psilocybine ondergaan. Deze kan namelijk niet gegeten worden bij persoonlijkheidsstoornissen, hartziekte, hoge bloeddruk, bepaalde medicatie of bij het gebruik van antidepressiva en drugs. Er zijn contra-indicaties waar wij op ‘screenen’.

Bij twijfel kan het mogelijk zijn dat wij een schriftelijke verklaring nodig hebben van een arts/medisch specialist /therapeut.

Na aanmelding en telefonisch contact ontvang je een vragenlijst en intentie / gezondheidsverklaring. Deze dient binnen 7 werkdagen na ons gesprek ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd. Zonder deze ingevulde documenten kan je helaas niet deelnemen.

Ter voorbereiding ontvang je – naast gezonde recepten  – praktische informatie.
Met een juist voorbereiding en intentie kan je diepere lagen aanschouwen van je onderbewustzijn. Je bent zowel lichaam als geestelijk schoner en ontvankelijker.

Gesprek vooraf

Na aanmelding plannen wij een telefonische afspraak met je in. Zonder enig contactmoment wordt er niemand aangenomen. Het is voor ons van belang om te weten wie je bent, met welke vragen jij rondloopt en waar je naar verlangt (je intentie).

Eerlijk maar geen quick fix
Een psilocybine verbinding is geen quick fix. Het laat je ‘zien’ op een eerlijke wijze waar je aan mag werken en geeft richting. De eerste uienlaag is gepeld, geef jezelf de tijd. Dit gaat samen met de integratie en verantwoording die hierbij komt kijken, deze ligt bij jou als deelnemer. Herkennen – erkennen – transformeren.

Mocht een ceremonie op dit moment niet hetgeen zijn wat jij nodig hebt, dan wordt dit gedeeld en kan je eventueel worden  doorverwijzen naar een alternatief of wellicht een andere procesbegeleider.

Nazorg

Enkele dagen na de ceremonie ontvang je een mail met advies en diverse inspiratie tools en bronnen om je inzichten meer te kunnen integreren. Ieder heeft hier zijn eigen voorkeuren in.
1 a 2 weken na je verbinding zal er contact met je worden opgenomen in de vorm van een telefonisch nazorg gesprek.


Gespecialiseerde liefdevolle begeleiders

Het doel is heling, het helen van jezelf met het zelfherstellend vermogen dat wij allemaal in ons dragen. Vanuit onze achtergrond en ervaring bieden wij hiervoor een veilige, oordeelloze omgeving waar de waarden respect, vertrouwen, verbinding en het beoefenen van compassie nagestreefd worden. 

bob-thumb

Bob

Bob: rust, compassievol, integer en zuiver. Bob is een stevige veilige boom. Hij heeft zich de afgelopen jaren zveel verbonden met de diverse psychoactieve planten en mensen begeleid. Hij ‘vindt’ zich in de boeddhistische leer. Daarnaast verbindt Bob zich met plant spirits en ondersteunt bij innerlijk proceswerk. Naast het werken met plant spirits geeft Bob agressietrainingen aan o.a. hulpverleners in de zorg & welzijn sector en past geweldloze communicatie toe.

Carlijn

Carlijn: liefdevol, speels, intuïtief en zorgzaam. Sinds 5 jaar verbind ik mij intensief met psilocybine , paddenstoelen en ayahuasca. Ik ben in opleiding tot procestherapeut en naast mijn eigen georganiseerde procesverbindingen, ondersteun ik op locatie bij gespecialiseerde procesbegeleiders. Naast dit bijzondere werk verdiep ik mij in (geboorte en sterfte) trauwmatieken, deel kennis over volwaardige plantaardige voeding, verbouw groenten en leef zoveel mogelijk buiten.

yurt_heling

Locaties Drenthe & Hellevoetsluis

De processen worden gegeven op een prachtig groen landgoed in Drenthe en bij een idyllisch voedselbos nabij Hellevoetsluis.

Concreet 

 • 1 overnachting
 • Ervaren begeleiding
 • Veilige set & setting
 • Exclusiviteit dmv kleine groep
 • Kampvuur
 • Gezonde voeding
 • 1 Golden teacher ceremonie
 • Hapé (optioneel)
 • Wandelen of dompelen bosmeer
 • Procestherapie technieken
 • Integratie 
 • Voedzame recepten 
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Nazorg
Lieve Carlijn, jouw begeleiding voorafgaand, tijdens en na de ceremonie zorgde voor rust, kalmte en vertrouwen bij mij. Hierdoor heb ik vol overgave mijn reis kunnen doorvoelen. Het is ontzettend bijzonder om tijdens de reis met de Plant Spirits te merken hoe mijn dagelijks denken en handelen als een soort deken over deze gevoelswereld heen ligt. Door in verbinding te komen met de Plant Spirits heb ik deze deken kunnen afslaan. Deze verbinding kun je alleen in haar pure zijn voelen en ervaren wanneer je in een veilige omgeving bent. Daar heb jij voor gezorgd, Carlijn. Heel erg bedankt en we zien elkaar bij een volgende ceremonie. Dikke knuffel, Ellen B.
Ellen B.,
Ik heb begin 2023 bij Carlijn en Jessica een bewustzijnsweekend gedaan met traditionele plant spirits en ben nog steeds aan het nagenieten. Ik vond het enorm intens maar door de goede begeleiding en de setting voelde ik me heel erg veilig. Ik vond het een transformatieve ervaring. Ik heb heel veel geleerd en voel me veel vrijer en lichter dan voor de ceremonie. Heel veel dank Carlijn en Jessica!
Sandra van Beek,
Wat een bijzondere ervaring was onze truffel reis. Ik heb me continue in veilige handen gevoeld bij Carlijn. De Yurt en de omgeving paste perfect evenals de begeleiding met muziek. Het heeft mij niet alleen heldere inzichten gebracht, het heeft ook tot een direct besluit en actie geleid. Indrukwekkend hoe duidelijk alles is wanneer alleen het gevoel spreekt en het verstand ‘even uitstaat’. Voor verhaling vatbaar! - Suzanne
Suzanne,
,
Bij Carlijn voelde het vanaf het eerste moment heel vertrouwd en fijn. Ik had geen betere begeleiding kunnen wensen tijdens de truffelceremonie. Zij wist precies dat te bieden wat je op dat moment nodig had. Je wordt in de "watten gelegd" door haar mooie muziek, haar verrukkelijke eten, haar mooie en pure energie. Een onvergetelijke ervaring dat vraagt om een vervolg. Heel veel liefs, Tineke
Tineke van der Meer,
Bob is een man van weinig woorden, maar als hij spreekt. Bam! Altijd raak. Hij geeft je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet doorhebt. Deze grote, bebaarde man is zo zacht dat je je meteen veilig voelt als hij er is. Bob zijn eigen reis heeft hem zoveel gebracht en dat weet hij zo goed over te brengen dat je gewoon meteen weet dat je in goede handen bent.
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Ik heb het geluk gehad dat deze geweldige vrouw op mijn pad kwam. Haar aanwezigheid is voor mij een enorm belangrijk onderdeel van de ceremonie. Carlijn begeleidt je met zoveel liefde. Bij haar voelt het voor mij als even thuis komen, alles mag er zijn en ik voel me veilig. Ze geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om dichterbij jezelf te komen, maar je weet dat ze er voor je is als je haar nodig hebt. Je voelt gewoon dat er voor je gezorgd wordt. En niet te vergeten, haar prachtige zangstem en gitaarspel nemen je ook mee naar een plek die je niet snel vergeet.
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Carlijn is een onwijs mooie en lieve vrouw. Ze voelt intuïtief goed aan waar ze iemand in kan begeleiden en komt heel zuiver over. Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens de reis. De ceremonie was absoluut schitterend, en ze kan onwijs goed zingen!
Michielle Sijbring,
Bob is een geweldige lieve man met ontzettend veel wijsheid. Tijdens de ceremonie voelde het voor mij veilig en vertrouwd. Af en toe vroeg hij even of alles oke was en of ik behoefte had om te praten. Hij liet me mijn eigen avontuur beleven en hielp waar dat nodig was.
Michielle Sijbring,
Bij Carlijn voel je je meteen veilig. Ze voelt aan waar je behoeftes liggen en speelt daar op een prettige rustige manier op in. Door haar serene rust durfde ik mij meer te ontspannen en mij over te geven aan mijn proces, wetend dat ik in goede handen was.
Elisa Schipper,

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt de psilocybine / mushroom verbinding?
 • Hoe lang duurt een reis?

  Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

 • Moet ik een specifiek dieet aanhouden?

  Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

 • Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

  Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

 • Wat kan ik verwachten tijdens deze verbinding?

  Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

  De truffels en paddenstoelen zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

  Lees op hier meer informatie over psilocybine, truffels en mushrooms

 • Wat is een Intentie?

  Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

 • Is het verslavend?

  Nee, plant spirits hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de Golden Teacher / magic mushrooms op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

De truffels en paddenstoelen zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

Lees op hier meer informatie over psilocybine, truffels en mushrooms

Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

Nee, plant spirits hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de Golden Teacher / magic mushrooms op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Programma
restoring connection

Dag 1
14.30 aankomst
Ontspannen, acclimatiseren, kennismaking en intentie deling.
Ontspanningsoefening en / of hapé verbinding
Golden teacher / psilocybine ritueel
Kampvuur
00.00 Diner, bijkomen en slaap zacht 

4951700
uil2

Dag 2
9.00 
Volwaardig ontbijt
Dompelen / zwemmen in het bosmeer
 Integratiesessie / deelronde
14.00 Vertrek

Aanmelden tweedaagse
groep; eerstvolgende 25/26 november

Je bent welkom.

Na online aanmelding wordt er een telefonisch contactmoment met jou ingepland

Investering
€ 335,-

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0