Volwaardig plantaardig
Retreat chef

Chef, kok, retreat chef….nog steeds labels voor mij. Ik kook, verzorg en ontzorg met de planten als ware boezemvrienden.
Na mij te hebben omgeschoold in specialist natuurvoeding en plantaardig koken, kook ik de afgelopen 7 jaar voor grote en kleine groepen op locatie. Hiernaast geef ik via workshops, trainingen advies over gezond plantaardig eten met een brug naar holistisch en vrij leven.

vegan cake carlijn

Mijn Keuken....

Mijn keuken is volwaardig plantaardig, met hierdoor als rode draad de natuurvoedingsleer en macrobiotiek.

Voor mij is het een must dat een maaltijd goed verteerbaar is, gevuld met smaak en vol zit met voedingsstoffen. 

Het varen op intuïtie en koken met een vleugje humor en wijsheid is voor mij een verrijking. Loose the story, hierbij wetende dat de smaken, producten en bereidingswijze kloppend zijn. 
Dat is voor mij medicinaal koken,  op gevoel en met vertrouwen.

We weten allemaal dat gezond eten met meer groenten belangrijk is. De wil is er, maar tegelijkertijd besef ik mij ook dat niets zo uitdagend is als een nieuw eetpatroon aanmeten.

Goede uitgebalanceerde plantaardige maaltijden dragen bij aan een sterk en sneller herstel zowel lichamelijk als geestelijk.

Ze geven balans en ondersteunen het proces van het ontwikkelen van fysieke, mentale als emotionele weerbaarheid.


Ik ‘versta’ de rol als retreat chef, met voeding als verbinding. Waar een ontspannen werksfeer bijdraagt aan een warm en welkom verblijf.



Vitaler leven gaat gepaard met gezondere keuzes

Onbewerkte pure voeding

Vertrouw de eeuwenoude tradities ipv hypes

Eet lokaal en seizoensgebonden 

Geef een hoofdrol aan planten en kook zelf

Breng variatie in de keuken!

Vertrouwen en liefde. Gezonde voeding gaat hand in hand met bewustwording

Wat je mag verwachten

  • Boergondisch met planten
  • Vernieuwende smaakcombinaties
  • Kleurrijke speelse gerechten
  • Seizoensgebonden gerechten
  • Aangepast aan de groep en behoeftes
  • Verse, locale en duurzame producten
  • Kleurrijke speelse gerechten
  • Gastvrijheid en professionaliteit
  • Een warm en speels hearth based chef


Soul food

Verbinding, iets wat zo nodig is in deze (transformerende) periode waar wij in leven.

Verbinding met je ware kern, jouw eigen roots als de verbinding met elkaar.

Via planten voor het lichaam als planten voor de ziel probeer ik een positieve verandering aan te brengen . 
 
Samen leven, in alle kwetsbaarheid, schoonheid, en plezier in volle glorie.

Planten zijn mij dierbaar…..het is voeding wat verbind op alle lagen in ons systeem.

Waarom Carlijn inhuren als retreat chef?

  • Ik heb vele mondjes gevoed, van yogi’s, triatleten tot aan CEO’s en zwangere vrouwen
  • Gewend te koken voor grote en kleine groepen
  • Naast voeding werk ik als procesbegeleider met psychedelica als therapeutisch hulpmiddel
  • Ben verslaafd aan porridge, handig te weten.
  • Met > 8  jaar ervaring kook ik gezond, deel kennis & beoefen bewust leven
  • Natuurvoedingsadviseur. life coach, psychedelisch procesbegeleider en de macrobiotische leer zijn mijn achtergrond
  • Voeding betekent voor mij harmonie tussen buik, hoofd en het hart.
  • Ik speel graag in op de energie van de groep en versta mijn rol.

Mag ik meer informatie? Ik wil wellicht graag met je samenwerken.

Ontzettend leuk! Neem met mij contact op via mail en wie weet ontstaat er een mooie samenwerking.

Ik ben mij bewuster van alle smaken.
Winny Schepers,
jouw privé lessen waren echt een cadeautje aan mijzelf
Suzanne, prive lessen
Ze kookt met gemak en met flair. Ze heeft een enorme kennis over producten, kookstijlen en smaakcombinaties.
Sonja,

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier