De planten zijn onvoorwaardelijk en behulpzaam. Zij bieden de mogelijkheid – door met jou in verbinding te gaan – om op een diep bewustzijnsniveau te kunnen werken aan jouw persoonlijke thematieken. Door deze vorm kunnen (levensveranderende) transformaties plaatsvinden.

De planten – ook wel het heilig sacrament genoemd – bereiken diepere vaak onbewuste lagen van het gevoelsleven. In ons onderbewustzijn ligt veel informatie opgeslagen, wat gezien gehoord gevoeld , kortom verwerkt wit worden.
Door gebruik van deze therapeutische procesreis tezamen met het Heilig sacrament kan het onverwerkte zowel emotioneel als fysiek verwerkt worden met gevolg het opheffen van blokkades, conditioneringen en coping strategieën.

Verwerken in deze betekent het (voornamelijk) emotioneel ruimte geven aan wat zich aandient. Het verwerken werkt ook lichamelijk en energetisch door. Wat niet meer langer dient zal de plant ‘uit’ jouw lichaam werken. Soms zijn dit thema’s die ingekapseld zitten in het pijnlichaam, wat in ons lichaam ligt opgeslagen. Thematieken die men als impactvol / traumatisch heeft ervaren.

Door het verwerken van hetgeen wat te boven komt tijdens de therapeutische en spirituele procesreizen, komt men weer in contact met zijn hoger bewustzijn, de ziel. Vanuit deze situatie voelt men zich weer compleet en beseft dat er een keuze is om anders naar de wereld en zichzelf te kijken. Men wordt bewuster en vanuit deze staat van zijn ervaart men vrijheid, rijkdom, liefde, acceptatie en vergeving.

Vanuit deze vorm van bewustzijn kan je makkelijker met uitdagende situaties omgaan wordt je emotioneel weerbaarder en snap je jouw aandeel / verantwoording hierin. Dit gegeven is een prachtig cadeau om te mogen ontvangen. Herinner je eigen kracht.

Er kan zowel tijdens je procesreis als erna (deelrondes) van alles in je los komen; verdriet, woede, angst, maar ook liefde, respect en diepe dankbaarheid. Al je emoties mogen er volledig zijn, laat ze toe. Huil als het opkomt, gooi er een kreet uit als deze jouw dwars zit, geef ruimte aan die lachbui….dit is heling en release.  

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier