Aanbod

"Voeding gaat verder dan eten."

Leer gezond en plantaardig koken in 5 privélessen! 
Een kookstijl en eetpatroon veranderen vraagt tijd, aandacht en een andere manier van denken. Helemaal betreft het plantaardig leren koken.

Deze cursus, bestaande uit 5 exclusieve privélessen, geeft verdieping, persoonlijke aandacht en meer focus. Hierdoor wordt de plantaardige keuken voor jou al snel bekend terrein en wordt er een goede basis gelegd.
Jij leert op een toegankelijke en speelse wijze; volwaardig, gevarieerd en heerlijk plantaardig koken. Plant Based Cooking Fundamentals


lees meer >

Ervaar de gezonde keuken met een les op maat.
Zoekende naar begeleiding gericht op gezond plantaardig eten, maar wel met wat ECHT bij jou past? Waar JIJ blij van wordt?
Kies voor deze kickstart. Maak kennis met smaakvol, eenvoudig en volwaardig plantaardig koken met als basis; JIJ. Ik geef jou zelfvertrouwen en handvaten om jezelf gezond te voeden met hierbij jouw eigen waarheid.


Plant based basics

lees meer >

Wil jij een avondje thuis lekker uitpakken?
Even niet zelf koken?
Borrelen met hapje vooraf, terwijl de geuren de keuken uit dansen?
Samen genieten of met gezin / vrienden?
Even he-le-maal achteroverleunen in eigen huis?
Boek mij als privé chef!

Jouw chef

lees meer >

lees meer >

Online Kookles

Heb jij gebrek aan kennis wat betreft plantaardig koken? Wil je gezonder en gebalanceerder koken maar heb jij regelmatig een ‘brain freeze’ met geen inspiratie als gevolg?

Samen met een goede vriend en tevens kook buddy Frank, organiseer ik gezellige leerzame online kooklessen. Je krijgt les van twee enthousiaste ervaren experts op gebied van vegan koken en natuurvoeding.

-Carlijn-

"Als eindbaas in eigen keuken!"