Psilocybine ceremonie
Individueel of Duo

Herstel de verbinding met jezelf

Je loopt allemaal wel eens ergens vast in je leven, iedereen heeft zijn eigen uitdagingen en thema’s. Een verbinding met The Golden Teacher maakt het onbewuste bewust. Ze kunnen diepe inzichten en antwoorden geven op onbeantwoorde vragen of thema’s.
Ben jij bereid om vanuit liefde aanschouwend naar jezelf te kijken? Dat vraagt moed. Maar wanneer je deze keuze maakt, dan kun je niet anders dan groeien, zowel persoonlijk als spiritueel.

Tijdens deze 2 daagse verbinding werkt de natuur als een ware leermeester.
Herstel, in het mooie Drenthe, de verbinding met jezelf, ontvang inzichten en (her)inner jouw ware kern; liefde.

 

Aanmelden tweedaagse individuele of duo psilocybine ceremonie

Je bent meer dan welkom.
Na aanmelding plan ik een contactmoment tussen ons in.

Investering
€ 475,- individuele ceremonie
€ 325,- pp voor duo ceremonie

Met de magic mushrooms maak je een procesreis naar je onderbewustzijn. Ze geven diepe inzichten en antwoorden op onbeantwoorde vragen of thema’s.

Uitlijning, reiniging en centreren.
Hape is een combinatie van mapacho en diverse medicinale kruiden. Hapé (ook wel rapé) ondersteund het doorbreken van blokkades en laat je meer  bewustzijn.

De bosrijke omgeving en de dieren maken de cirkel rond. Als er iets fijn is, dan is het contact maken met de natuur tijdens een verfrissende integratiewandeling.

The Golden Teacher (ook wel grootvader genoemd)  is een eeuwenoude heler. Hij helpt vaste denkpatronen te doorbreken, stimuleert de groei van nieuwe hersencellen en kan jou zowel persoonlijk als spiritueel laten groeien. 

Loop jij rond met de volgende (of soortgelijke) thema’s?

“Ik heb het gevoel dat ik constant geleefd wordt”

Oude overtuigingen en conditioneringen blijven zich herhalen

Ik wil meer diepgang en betekenis geven aan mijn leven

Wie ben ik? Los van mijn opvoeding en gevormde patronen?

De psilocybine verbinding geeft jou

 • Verbinding met de essentie, de kern
 • Ruimte het onverwerkte te helen
 • Richting & helderheid
 • Meer levensenergie
 • Spirituele en persoonlijke groei
 • Blokkades worden weggenomen
 • Lichamelijke als geestelijke heling
 • Inzichten op terugkerende thema’s
 • Heldere antwoorden
 • Duidelijke Visie

Lees hier meer informatie over de truffel.

Veilig & vertrouwd

Deze individuele (of duo) ceremonie vindt plaats in een prachtige yurt of accommodatie in Drenthe. Beiden locaties geven een veilige vertrouwde setting. Dit zorgt ervoor dat jij je kwetsbaar over kunt geven aan je eigen proces. 

Ontspanning
Veilige omgeving
Ervaren begeleider
Energiewerk
Cacao 
Hapé (optioneel)
Golden teacher ceremonie 
Muziek
Gitaar & zang
Natuur
Gezonde voeding
Verbinding 

Je bent welkom vanaf 14.30. Ontspan en kom bij met thee. Je deelt nogmaals jouw intentie. Ik leg uit hoe de ceremonie gaat verlopen en er is er ruimte voor vragen.

De ceremonie wordt geopend met een ontspannende meditatie, ademwerk en muziek. Vervolgens mag je de truffels / magic mushrooms opeten. Je gaat lekker liggen op je matras en na 20-40 minuten zal je een proces in gaan.

Tijdens dit proces begeleid ik jou afgewisseld met zang, muziek, gitaar en soms wat stilte. Alles wordt aangepast aan wat er op dat moment nodig is. Alles is welkom, alle emoties mag je doorvoelen. Ontzettend lachen, intens huilen of even een kreet, voel geen schaamte.
Met aandacht, liefde en commitment ben ik er. Ik zorg voor ruimte zodat jij veilig naar binnen kunt om te doorvoelen, ervaringen herbeleven of kunt genieten van zelfliefde; de essentie en de diepste staat van ZIJN.

Tegen het einde kom je rustig bij. Wij eten samen een gezonde maaltijd, kletsen wat en vervolgens ga je lekker slapen.

De volgende dag gaan wij na een heerlijk ontbijtje samen met cacao integreren.

Pure cacao drinken opent het hart, het is een verbinder en bekrachtigd de wil om te delen.
Gedurende deze ochtend deel je wat je hebt meegemaakt in je procesreis. Deze integratie is belangrijk, hierdoor vallen puzzelstukjes wat meer op hun plaats en kan jij gerichter stappen of keuzes maken in je huidige leefstijl.

Om 11.30 uur nemen wij afscheid.

 

‘De basis van een psilocybine ceremonie is veiligheid met hierbij de juiste begeleiding’

Je veilig voelen is de basis om je te verbinden met mushrooms, truffels, de golden teacher of met welke plant spirit dan ook. Het doel is dat jij met overgave en vertrouwen een innerlijke reis kunt maken.

Carlijn: ‘De laatste 4 jaar heb ik mij op diverse manieren verbonden met truffels , paddenstoelen en andere plantenspirits. Ik ben in opleiding tot procestherapeut en ondersteun bij procestherapie ceremonies met plant spirits. Het met regelmaat blijven verbinden met planten als procesbegeleider is en blijft een essentieel onderdeel

Na jouw aanmelding plannen wij een telefonische afspraak in. Zonder enig contactmoment neem ik niemand aan.  Er zijn contra-indicaties waar ik ‘screen’.

De mushroom / truffels zijn krachtig en intens, maar niet iedereen kan hiermee een innerlijk proces ondergaan. Psilocybine kan namelijk niet genomen worden bij hartziekte, hoge bloeddruk, bepaalde medicatie of bij het gebruik van antidepressiva en drugs. 

 

Na ons telefonisch contact stuur ik jou een vragenlijst en intentie / gezondheidsverklaring toe. Deze dient 2 weken na ons telefonisch contact ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd. Zonder deze ingevulde documenten kan je helaas niet deelnemen.

 

Ter voorbereiding ontvang je – naast de gezonde recepten –  praktische informatie.
Met een juist voorbereiding en intentie kan je diepere lagen van je onderbewustzijn aanschouwen. Hiernaast help je de magic mushrooms; je lichaam is schoner en je bent ontvankelijker. 

Ik wil graag weten wie je bent, met welke behoefte(s) jij rondloopt en waar je naar verlangt (intentie).

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt de psilocybine / mushroom verbinding?

  Lees hier meer informatie.

 • Hoe lang duurt een reis?

  Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

 • Moet ik een specifiek dieet aanhouden?

  Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

 • Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

  Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

 • Wat kan ik verwachten tijdens deze verbinding?

  Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

  De truffels en paddenstoelen zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

  Lees op hier meer informatie over psilocybine, truffels en mushrooms

 • Wat is een Intentie?

  Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

 • Is het verslavend?

  Nee, plant spirits hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de Golden Teacher / magic mushrooms op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Lees hier meer informatie.

Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

De truffels en paddenstoelen zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

Lees op hier meer informatie over psilocybine, truffels en mushrooms

Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

Nee, plant spirits hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de Golden Teacher / magic mushrooms op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Ceremonie bij jou thuis?

 
 • De ceremonie kan* ook in 1 dag bij jou thuis plaatsvinden. 
  Neem contact op voor meer informatie.

  *mits de omstandigheden aansluiten.

Duo of groeps ceremonie?

 
 • Wil je met zijn twee verbinden met de mushrooms?  Dat is mogelijk.
  Neem contact op voor een datum op afspraak of bekijk mijn agenda voor de duo ceremonies.
 • Deelnemen aan een kleine groeps-ceremonie is mooi en verbindend, lees hier het aanbod.
Wat een bijzondere ervaring was onze truffel reis. Ik heb me continue in veilige handen gevoeld bij Carlijn. De Yurt en de omgeving paste perfect evenals de begeleiding met muziek. Het heeft mij niet alleen heldere inzichten gebracht, het heeft ook tot een direct besluit en actie geleid. Indrukwekkend hoe duidelijk alles is wanneer alleen het gevoel spreekt en het verstand ‘even uitstaat’. Voor verhaling vatbaar! - Suzanne
Suzanne,
Bij Carlijn voelde het vanaf het eerste moment heel vertrouwd en fijn. Ik had geen betere begeleiding kunnen wensen tijdens de truffelceremonie. Zij wist precies dat te bieden wat je op dat moment nodig had. Je wordt in de "watten gelegd" door haar mooie muziek, haar verrukkelijke eten, haar mooie en pure energie. Een onvergetelijke ervaring dat vraagt om een vervolg. Heel veel liefs, Tineke
Tineke van der Meer,
Ik heb samen met een vriendin een truffelceremonie bij Carlijn gedaan. We kregen een warm ontvangst van Carlijn en wat staat de yurt op een mooie plek. Wat een bijzondere ervaring. Ik ben tot bepaalde inzichten gekomen waar ik veel aan heb en waar ik wel even mee aan de slag kan. Wat ik heel mooi vond was de muziek die Carlijn uit koos en zelf speelde en zong tijdens de ceremonie. De gesprekken erna hebben ook inzichten gegeven. Ik had deze ervaring niet willen missen en ga zeker nog een truffel ceremonie bij Carlijn doen. Als laatste; Carlijn had heerlijke soep lekker ontbijt gemaakt. Bedankt Carlijn.
Diny van Winden,
Ik heb het geluk gehad dat deze geweldige vrouw op mijn pad kwam. Haar aanwezigheid is voor mij een enorm belangrijk onderdeel van de ceremonie. Carlijn begeleidt je met zoveel liefde. Bij haar voelt het voor mij als even thuis komen, alles mag er zijn en ik voel me veilig. Ze geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om dichterbij jezelf te komen, maar je weet dat ze er voor je is als je haar nodig hebt. Je voelt gewoon dat er voor je gezorgd wordt. En niet te vergeten, haar prachtige zangstem en gitaarspel nemen je ook mee naar een plek die je niet snel vergeet.
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Carlijn is een onwijs mooie en lieve vrouw. Ze voelt intuïtief goed aan waar ze iemand in kan begeleiden en komt heel zuiver over. Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens de reis. De ceremonie was absoluut schitterend, en ze kan onwijs goed zingen!
Michielle Sijbring,
Bij Carlijn voel je je meteen veilig. Ze voelt aan waar je behoeftes liggen en speelt daar op een prettige rustige manier op in. Door haar serene rust durfde ik mij meer te ontspannen en mij over te geven aan mijn proces, wetend dat ik in goede handen was.
Elisa Schipper,
Bij de eerste twee ceremonies was Carlijn meer gericht op de vrouwen. Wat mooi was om te zien. Bij de laatste ceremonie zag zij dat ik hulp nodig had en kwam ze helpen. Ik voelde al haar liefde en zorg, WOW prachtig. Wanneer ik haar energie voelde tijdens de derde ceremonie, was dat zo liefdevol, vrolijk en energievol. Het gaf me de energie & moed.
Jonathan A,
Carlijn was voor mij een fantastische space holder. Ze creëert een veilige atmosfeer en is aanwezig op de best mogelijke manier die je als ‘reiziger’ kunt wensen. Een warme deken. Ze is er in volledige aandacht en geeft je de nodige ruimte om je eigen proces door te maken. Buiten de ceremonie om is zij een heel verzorgende vrouw. Het hele weekend heb ik mij ontzorgd gevoeld wat samen ging met fijne gesprekken. Ook heeft zij haar kennis gedeeld over volwaardig plantaardig eten. Ben dankbaar voor deze ont-moeting.
Jolanda,
Carlijn gaf mij direct een fijn en veilig gevoel. Ze heeft de gave om zichtbaar onzichtbaar te zijn. Ze geeft je alle ruimte om volledig je eigen proces in te gaan en jou te laten ervaren wat er op dat moment is en het moment dat jij denkt ja nu heb ik even hulp nodig, dan is ze er alsof ze het voelt. Daarnaast kan ze ook super enthousiast zijn, maar op een of andere manier stemt ze dit altijd precies kloppend af.
Richard de Jong,

Programma

Dag 1

15.00 aankomst

Landen, intentie delen, uitleg

16.30 Psilocybine ceremonie

22.00 Diner, inzichten delen, lekker slapen

IMG_20210221_170535
cacao1

Dag 2

Cacao & integratie / deelronde

Samen ontbijten

11.30 afscheid & vertrek

 

Aanmelden 2 daagse individuele (of duo) psilocybine ceremonie

Je bent meer dan welkom.

Na aanmelding plan ik een contactmoment tussen ons in.

Jouw investering
€ 475,- individueel
€ 325,- p.p. voor duo 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0

Contactformulier plant ceremonie

Vul hier je gegevens in en de data van deelname dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.