Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden, analyseren en rationaliseren.

Psilocybine zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen en vooral via het voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen waardoor emoties weer kunnen stromen. Herinneringen van impactvolle gebeurtenissen komen hierdoor ook terug in ons bewustzijn om in veiligheid emotioneel te kunnen worden verwerkt.

Doordat je in een veld komt waarin je waarneemt zonder het ego, kan je zonder oordeel je leven reflecteren en observeren. Deze vorm van compassie maakt dat hieruit veranderingen ten goede kunnen plaatsvinden.

Lees op hier meer informatie over psilocybine truffels.

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier