Laat als eerste je verwachtingen los, moeilijk, maar probeer het.
Tijdens het drinken van Ayahuaca zul je ervaren dat tijd en ruimte vervagen. Je zintuigen worden sensitiever en scherper en je wordt uitgenodigd om via je lichaam, het voelen, contact te maken met je binnenwereld.

Je krijgt inzichten en antwoorden over je eigen geconditioneerde patronen, (valse) overtuigingen. Onverwerkte gebeurtenissen kunnen worden verwerkt maar er is ook ruimte voor het ontdekken van je eigen potentieel, levenspad en talenten.

Soms is de ervaring heel visueel, via geometrische figuren, cartoonachtige of met realistische beelden. En soms speelt het af via het voelen, wat even inzichtelijk kan zijn.
Deze innerlijke reis gaat vaak gepaard met fysiek reinigen; overgeven, naar de toilet gaan, trillen, geeuwen, huilen.
Normale en natuurlijke uitingen van loslaten. Het overgeven kan hierbij dan ook een mooi kwetsbaar symbool zijn van overgave aan jezelf.
Het overgeven ‘spugen’ heeft in deze een andere belevenis dan overgeven wanneer je bv. de griep hebt.
Overgeven tijdens de Ayahuasca komt vaak vanuit je tenen met een oerkracht teboven, wat meestal als een opluchting en bevrijding wordt ervaren.

 

 

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier