Verandering in het dagelijks leven gebeurd meestal nadat men meerdere malen Ayahuasca heeft gedronken. Deze frequentie is persoon verschillend. Van 1 a 2 x per jaar, tot meerdere sessies binnen een bepaalde periode waarin men meerdere malen drinkt.
De ene persoon zal het eenmalig drinken en de ander ziet het als een waardevolle jaarlijkse aanvulling; bewustwording, persoonlijke en spirituele groei.

Het is een individueel proces waarbij de procesbegeleider vanuit zijn ervaring en kennis wel een advies kan geven. Voor sommige is Ayahuasca een spirituele groei en voor sommige gaat het eerst gepaard met diepe ‘wonden’ verwerken.

Bij een overweging tot meerdere malen Ayahuasca drinken; wanneer je de inzichten en lessen vanuit een Ayahuasca ervaring niet in je dagelijks leven wilt toepassen en je geen verantwoordelijkheid wilt nemen over je eigen leven, dan heeft meerdere malen Ayahuasca drinken geen zin.

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier