De plant spirits kunnen veel reflectie geven van jouw binnenwereld, wat van alles zegt over hoe je de buitenwereld ervaart. Hiernaast zijn de manieren waarop de planten het onbewuste aan het licht te brengen (plus hierbij jouw capaciteiten en talenten) ongekend groot. Het kan symbolisch zijn, via visuals, via spirits, voorouders, lichtgidsen, oude meesters/meesteressen, engelen maar ook via het lichaam, via voelen, proeven, horen of zien. Sta open, probeer hetgeen wat je ondervindt niet te sturen. Ga door de ervaring heen, vaak komt het antwoord vrij snel of tijdens de sharing deelrondes.

Soms is jouw reis heel helder maar het kan ook wel eens onduidelijk of overweldigend zijn. Er vinden daarom in de ochtend deelrondes plaats, oftewel integratiesessies. Deze zijn een ontzettend belangrijk onderdee. Door je ervaring te delen vanuit jouw eigen taal en ervaring, met hierbij onze aanvullingen en/of spiegel wordt het proces wat je hebt meegemaakt duidelijker voor je.

Aanmelden ceremonie

Vul hier je gegevens in voor deelname aan een plant spirit proces of psilocybine dan zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Aanmeldformulier