Procesreis met
plant spirits

Vrijer leven & dichter bij jezelf komen

Onderga in een veilige setting met ervaren begeleiding een twee of drie daagse procesverbinding met plant spirits en hun bewustzijnsverruimende werking.

Deze dagen, gegeven in een exclusief klein groepsverband (4 of 6 deelnemers) , vinden plaats op een prachtig groen landgoed in Drenthe en worden ingevuld met proces-avonden, op traditionele wijze begeleid, met aanvullend deel- en integratiesessies. Deze waardevolle combinatie zullen diepe processen op gang brengen.

Lees verder op deze pagina wat wij eventueel voor jou kunnen betekenen en wat een proces met entheogenen planten inhoudt.

Interesse 3 daagse procesreis

Groei d.m.v. persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Creëer bewustzijn, een uitnodiging voor ieder wezen. Deze dagen (inmiddels ook vanuit onderzoeken erkend) gaan verder dan reguliere therapie en rijken de diepste lagen van ons onderbewustzijn.

Eerstvolgende beschikbaarheid groep 23-25 feb 204

(duo verbindingen separate data! zie agenda)


'Nieuwsgierigheid & kwetsbaarheid zijn de sleutels voor transformatie’

Plant spirits werken als een therapeutisch middel wat iemands leven ongekend positief kan veranderen.

Plant spirits brengen je naar je diepste pijn en confrontaties, met tegelijkertijd wonderschone lessen van de liefde. Vergeving en (zelf)liefde zullen rijken tot in het diepste van jouw kern. 

Een plant spirit verbinding gaat om overgave. Wanneer je jezelf kwetsbaar op durft te stellen, in overgave, ontstaat er verandering. 

Blokkades worden opgeruimd en er ontstaat rust, creativiteit en levenslust om verder te groeien vanuit een werkelijke staat van zijn.

Waarom wil je met plant spirits verbinden?

Het is belangrijk na te gaan wat jouw intentie is en waarom jij hier antwoord op wilt hebben. 

Vervolgens kan je gericht gaan zoeken voor een juiste plek om een plant spirit proces aan te gaan.

Waar verlang je ten diepste naar?
Op welk stuk wil je ondersteuning?
Wat is jouw behoefte?

Wie ben ik daadwerkelijk ? Los van mijn opvoeding en gevormde patronen?

Een plant spirit proces kan zorgen voor...

 • Verbinding met de essentie
 • Ruimte om het onverwerkte te helen
 • Richting & helderheid
 • Meer levensenergie
 • Spirituele & persoonlijke groei
 • Verwerken van blokkades
 • Lichamelijke en geestelijke heling
 • Inzichten op terugkerende thema’s
 • Duidelijkere Visie
 • Heling geboortetrauma

Neem contact op voor meer informatie of kennismakingsgesprek.

Ervaren begeleiding & veilige setting

Begeleiding is een essentieel onderdeel wanneer je een verbinding aangaat met een plant spirit. De procesbegeleider(s) dienen zuiver te zijn.

Procestherapie begeleiders zijn ervaren begeleiders die zowel het aardse, spirituele en het werken met de mens in zijn meest kwetsbare vorm met elkaar weten te verbinden, vanuit hun praktijk en persoonlijke ervaring.

Men werkt vanuit een veilige bedding met planten. Dit vraagt plant-ervaring, therapeutische kennis, mensenkennis, focus, verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid en compassie. Dit allen met als doel de mens terug in verbinding te brengen met zijn ware kern en hen verder te laten groeien gericht op een bewust en vrijer leven.

Een procestherapeut heeft naast hun eigen ervaring en initiatie de opleiding gevolgd waarbij het werken met het Sacrament samenkomt met therapeutisch (lichaams)werk zoals bv; NLP, Regressie/reïncarnatietherapie, Rebirthing, Soul Retrieval, Voice Dialogue, hypnotherapie.

Let op! Wanneer je dit niet voelt bij een procesbegeleider, zoek verder. Voel je vrij om mij te contacteren, ik kan diverse procesbegeleiders adviseren.

Veilige omgeving
Ervaren begeleiding
Kleine groep (4 – 7 p)
Lichaamswerk / oefening
Visualisatie oefeningen
Hapé verbinding
Plant spirit ritueel 
(Life) muziek
Gitaar & zang
Bosrijke natuur
Gezonde voeding
Integratie gesprekken
Nazorgtraject

Een plant spirit meerdaagse kan diepe processen op gang brengen

Opruimen van fysieke en psychische blokkades

Verwerken van (impactvolle) gebeurtenissen

Lessen in vergeving en compassie

Een kans om weer vrij(er) te leven

Verloop  plant spirit meerdaagse
2 ceremonies verspreid over 3 dagen

Op dag 1 ben je welkom vanaf 14.30 uur. Ontspan, kom bij met thee of wandel over het prachtige landgoed. Vervolgens gaan wij in groepsverband kennismaken en de intenties delen. Wij, de procesbegeleiding, zullen uitleggen hoe de dagen gaan verlopen en er is er ruimte voor vragen.

De plant procesreis wordt begin van de avond ceremonieel geopend met een meditatie. Hierna zal je in samenwerking met de plant spirits naar binnen keren voor het innerlijke werk. 

Tijdens dit proces begeleiden wij jou afgewisseld met zang, muziek, gitaar en soms wat stilte. De setting wordt aangepast aan wat er in het moment nodig. 

Met aandacht, liefde en vertrouwen zijn wij er voor jou zodat je veilig naar binnen kunt om te voelen, ervaren, herbeleven en/of kunt genieten van de zelfliefde; de essentie, de diepste staat van ZIJN.

Na het ritueel eten wij samen een gezonde maaltijd, kletsen wat en vervolgens ga je slapen.

De volgende dag gaan wij na het ontbijt de inzichten delen om ruimte te geven aan verheldering en het verloop naar de tweede verbinding met de planten.

Na de integratie is er ruimte voor rust. Ontspan, slaap wat of wandel over het prachtige landgoed of bosgebied nabij.

Voor de tweede plant proces ritueel vindt er een oefening plaats, passend aan de behoefte van de groep. Dit kan een visualisatie, tijdslijn lopen, soul retrieval of rebirthing zijn. Dit geeft inzicht, een waardevolle aanvulling aan onbewuste innerlijke processen.

Begin van de avond gaan wij de tweede plant procesreis in welke begin nacht zal eindigen. Hierna eten wij een heerlijke maaltijd en mag je gaan slapen.

De volgende dag is na het ontbijt een integratiesessie waarin je het geleerde, de lessen en inzichten deelt met elkaar.

Tijdens deze sharing zullen puzzelstukjes op hun plek vallen en kunnen wij onduidelijke thema’s of inzichten reflecteren en aanvullen. Rond 14.00 uur nemen wij afscheid.

Een week later volgt er een nazorg – integratiemail gevolgd door een 1 op 1 telefonisch telefonisch gesprek.

Vind onderstaand meer informatie bij Veel Gestelde Vragen.

‘ Een plant procesreis is kwetsbaar en kan intens zijn.
Helaas is het niet voor iedereen geschikt ’

Let op! Helaas is niet iedereen in staat om dit proces te ondergaan. Naast de screening op lichamelijke contra-indicaties dient men geestelijk stabiel te zijn. Het is een innerlijk en krachtig proces wat je met jezelf aangaat wat als intens kan worden ervaren.  Het vraagt commitment en verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Het is belangrijk je te realiseren dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Dit geldt voor alles in het leven, echter wordt dit uitvergroot tijdens deze procesdagen.

Plant spirits geven je een kans om de totaliteit te ervaren en de mogelijkheid om het onverwerkte te verwerken. Echter ligt het toepassen, de integratie, bij jou. Note; het is absoluut geen ‘quick fix’.

Wanneer je interesse hebt wordt er contact met je opgenomen voor een gesprek. Wij horen graag welke thema’s er spelen en waar je naar verlangt. Na het telefoongesprek vul je de vragenlijst en intentie / gezondheidsverklaring in . Deze dient binnen twee weken ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd. Zonder ingevulde documenten kan je niet deelnemen aan deze dagen. 

 

Ter voorbereiding ontvang je mentale voorbereiding, gezonde recepten, het dieet, tips en praktische informatie. Een juiste voorbereiding zorgt dat je ontvankelijker bent voor een planten procesreis. Lees de pagina voorbereiding goed door.

De processen gaan niet samen met o.a.;

– Hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, ernstige nierziekte, instabiele diabetes mellitus, epilepsie, beroertes, CVS’S, bloeddyscrasieën (abnormale bloedcellen), hyperthyreoïdie (overactieve schildklier) en bepaalde leveraandoeningen. 

– Bepaalde medicatie zoals antidepressiva, slaapmiddelen, producten tegen allergieën en diverse pijnstillers.

– Bij zwangerschap en borstvoeding
– Alcohol en drugs zoals cocaïne, afetamine, MDMA, marihuana, methadon, LSD, heroïne, ketamine. Maar ook bij Iboga, mescaline, cacti, narcosemiddelen, ultra boost, superstacker.

 – Persoonlijkheidsstoornissen zoals o.a.; schizofrenie, borderline, psychose.

Kortom; er zijn contra-indicaties. Daarom is een kennismakingsgesprek en oprechtheid vanuit de client essentieel.

Lees de pagina veiligheid en gezondheid goed door!

Veel gestelde vragen

 • Hoe kan ik het geleerde integreren in mijn dagelijks leven?


  De echte lessen vinden thuis plaats, in de dagelijkse gang van zaken. Hier dient het geleerde toegepast te worden. Dit vraagt (integratie)tijd. Weet dat ook in de weken na de procesreizen nog inzichten zullen komen en puzzelstukjes meer op hun plek vallen. Wij houden contact in de weken erna, hierin is ook een telefoongesprek inbegrepen.

 • Hoe kan ik mijn inzichten begrijpen?

  De plant spirits kunnen veel reflectie geven van jouw binnenwereld, wat van alles zegt over hoe je de buitenwereld ervaart. Hiernaast zijn de manieren waarop de planten het onbewuste aan het licht te brengen (plus hierbij jouw capaciteiten en talenten) ongekend groot. Het kan symbolisch zijn, via visuals, via spirits, voorouders, lichtgidsen, oude meesters/meesteressen, engelen maar ook via het lichaam, via voelen, proeven, horen of zien. Sta open, probeer hetgeen wat je ondervindt niet te sturen. Ga door de ervaring heen, vaak komt het antwoord vrij snel of tijdens de sharing deelrondes.

  Soms is jouw reis heel helder maar het kan ook wel eens onduidelijk of overweldigend zijn. Er vinden daarom in de ochtend deelrondes plaats, oftewel integratiesessies. Deze zijn een ontzettend belangrijk onderdee. Door je ervaring te delen vanuit jouw eigen taal en ervaring, met hierbij onze aanvullingen en/of spiegel wordt het proces wat je hebt meegemaakt duidelijker voor je.

 • Is elke plant spirit verbinding hetzelfde?


  Nee, werkelijk elke verbinding is anders. Geef je over en weet dat iedere ervaring totaal anders is en dat je erop mag vertrouwen dat de planten je geven wat voor jou van belang is.
  Probeer het proces te nemen zoals het komt. Het mystieke hierbij is soms lastig te verklaren; doe dit dan ook niet. Aanschouw, voel en laat gaan, anders bestaat de kans dat je vanuit het hoofd gaat handelen.

 • Mag ik praten met overige deelnemers?

  Het is een persoonlijke en innerlijk proces. Daarom is het belangrijk om tijdens de plant spirit verbinding bij jezelf te blijven met aandacht. Praten lijdt af van het voelen terwijl de stilte antwoorden geeft. Na en voor de plant spirit verbinding mag je uiteraard wel communiceren met de overige deelnemers.

 • Wat kan ik mij voorstellen bij een plant spirit verbinding?

  Als eerste is het belangrijk om verwachtingen los te laten. Maar om je een beeld te geven; de verbindingen worden voornamelijk in de avond gegeven, in rust.
  Het grootste deel zal ondersteunende muziek gedraaid worden. Er wordt hierbij live gezongen, gitaar gespeeld en overig muziek gemaakt. Alle muziek is afgestemd op het proces om jou verder te begeleiden. Er worden ook meerdere malen bewuste stiltes ingelast. Tijdens de proces-avonden worden diverse kruiden, planten en bloemen (melanges) ingezet als ondersteuning en reiniging.

 • Kan ik fysieke pijn ervaren?

  Ja dat kan. Uitgaande van het feit dat het lichaam trauma’s, onverwerkt verdriet en oud zeer letterlijk opslaat en vastzet. Dit wordt – mocht het zo zijn – met een plant spirit verbinding aan het licht gebracht.
  Kijk of je tijdens de verbinding kunt ‘voelen’ in je lichaam; bijv. als je pijn voelt in je buik, blijf daar bij met je aandacht en verwelkom het. De baarmoeder, onze buik, het hart, de chakra’s, luister naar ze, in stilte.

  Juist door stil te staan en er aandacht aan te geven, zul je merken dat het minder wordt, een antwoord / inzicht geeft en hierdoor oplost of je brengt naar een ander thema wat gezien mag worden.

 • Is er hulp als ik deze nodig heb?

  Absoluut. Er wordt een veilige vertrouwde setting gecreëerd met ondersteuning door ervaren gespecialiseerde procesbegeleiders. Het is wel dat wij je zoveel mogelijk in je eigen proces laten. Het is juist de bedoeling dat je al je emoties gaat voelen, ervaren en hierop mag vertrouwen. Op deze wijze leer je dat het innerlijk werk geheel aan jou is, jij bent de koetsier van jouw leven.

  Ik of een andere procesbegeleider merk vanzelf wanneer ondersteuning wel gepast en nodig is om je veilig te stellen en je verder in jouw proces te brengen.
  Naast ondersteuning via lichaamswerk of therapeutische technieken zal deze er ook zijn door naast je te komen zitten of via de life muziek die wordt gespeeld of gezongen.

  We werken met energie en deze wordt continue aangepast om jou ruimte en veiligheid te geven om te ervaren en herbeleven wat nodig is om tot bevrijding en vrede met jezelf te komen. Tot de essentie, de kern van wie jij daadwerkelijk bent.

 • Wat kan er loskomen?

   

  De planten zijn onvoorwaardelijk en behulpzaam. Zij bieden de mogelijkheid – door met jou in verbinding te gaan – om op een diep bewustzijnsniveau te kunnen werken aan jouw persoonlijke thematieken. Door deze vorm kunnen (levensveranderende) transformaties plaatsvinden.

  De planten – ook wel het heilig sacrament genoemd – bereiken diepere vaak onbewuste lagen van het gevoelsleven. In ons onderbewustzijn ligt veel informatie opgeslagen, wat gezien gehoord gevoeld , kortom verwerkt wit worden.
  Door gebruik van deze therapeutische procesreis tezamen met het Heilig sacrament kan het onverwerkte zowel emotioneel als fysiek verwerkt worden met gevolg het opheffen van blokkades, conditioneringen en coping strategieën.

  Verwerken in deze betekent het (voornamelijk) emotioneel ruimte geven aan wat zich aandient. Het verwerken werkt ook lichamelijk en energetisch door. Wat niet meer langer dient zal de plant ‘uit’ jouw lichaam werken. Soms zijn dit thema’s die ingekapseld zitten in het pijnlichaam, wat in ons lichaam ligt opgeslagen. Thematieken die men als impactvol / traumatisch heeft ervaren.

  Door het verwerken van hetgeen wat te boven komt tijdens de therapeutische en spirituele procesreizen, komt men weer in contact met zijn hoger bewustzijn, de ziel. Vanuit deze situatie voelt men zich weer compleet en beseft dat er een keuze is om anders naar de wereld en zichzelf te kijken. Men wordt bewuster en vanuit deze staat van zijn ervaart men vrijheid, rijkdom, liefde, acceptatie en vergeving.

  Vanuit deze vorm van bewustzijn kan je makkelijker met uitdagende situaties omgaan wordt je emotioneel weerbaarder en snap je jouw aandeel / verantwoording hierin. Dit gegeven is een prachtig cadeau om te mogen ontvangen. Herinner je eigen kracht.

  Er kan zowel tijdens je procesreis als erna (deelrondes) van alles in je los komen; verdriet, woede, angst, maar ook liefde, respect en diepe dankbaarheid. Al je emoties mogen er volledig zijn, laat ze toe. Huil als het opkomt, gooi er een kreet uit als deze jouw dwars zit, geef ruimte aan die lachbui….dit is heling en release.  

 • Hoe lang duurt een plant spirit verbinding?


  Tussen de 6-7 uur. Deze vindt plaats in een mooie veilige ruimte. Na deze planten verbinding eten wij een lichte maaltijd en vervolgens ga je lekker slapen. ’s Ochtends na het ontbijt vindt de gezamenlijke deelronde plaats.

 • Zijn er contra-indicaties?


  Ja. Vind hier uitgebreide informatie over zowel lichamelijke als geestelijke contra-indicaties en diverse medicaties die conflicteren met de entheogene planten.

 • Wat voor dieet dien ik te volgen?

  Twee weken voor de verbinding dien je het lichaam meer te zuiveren en ook je mentaal voor te bereiden.
  Lees deze pagina  over zowel de mentale als fysieke voorbereiding.

  Hiernaast ontvang je als deelnemer – na aanmelding- diverse gezonde recepten.

 • Hoe kan ik mij mentaal voorbereiden

  Het is belangrijk hier twee weken (eerder is altijd aan te bevelen) mee te beginnen. Lees hier meer inspiratie.

De echte lessen vinden thuis plaats, in de dagelijkse gang van zaken. Hier dient het geleerde toegepast te worden. Dit vraagt (integratie)tijd. Weet dat ook in de weken na de procesreizen nog inzichten zullen komen en puzzelstukjes meer op hun plek vallen. Wij houden contact in de weken erna, hierin is ook een telefoongesprek inbegrepen.

De plant spirits kunnen veel reflectie geven van jouw binnenwereld, wat van alles zegt over hoe je de buitenwereld ervaart. Hiernaast zijn de manieren waarop de planten het onbewuste aan het licht te brengen (plus hierbij jouw capaciteiten en talenten) ongekend groot. Het kan symbolisch zijn, via visuals, via spirits, voorouders, lichtgidsen, oude meesters/meesteressen, engelen maar ook via het lichaam, via voelen, proeven, horen of zien. Sta open, probeer hetgeen wat je ondervindt niet te sturen. Ga door de ervaring heen, vaak komt het antwoord vrij snel of tijdens de sharing deelrondes.

Soms is jouw reis heel helder maar het kan ook wel eens onduidelijk of overweldigend zijn. Er vinden daarom in de ochtend deelrondes plaats, oftewel integratiesessies. Deze zijn een ontzettend belangrijk onderdee. Door je ervaring te delen vanuit jouw eigen taal en ervaring, met hierbij onze aanvullingen en/of spiegel wordt het proces wat je hebt meegemaakt duidelijker voor je.

Nee, werkelijk elke verbinding is anders. Geef je over en weet dat iedere ervaring totaal anders is en dat je erop mag vertrouwen dat de planten je geven wat voor jou van belang is.
Probeer het proces te nemen zoals het komt. Het mystieke hierbij is soms lastig te verklaren; doe dit dan ook niet. Aanschouw, voel en laat gaan, anders bestaat de kans dat je vanuit het hoofd gaat handelen.

Het is een persoonlijke en innerlijk proces. Daarom is het belangrijk om tijdens de plant spirit verbinding bij jezelf te blijven met aandacht. Praten lijdt af van het voelen terwijl de stilte antwoorden geeft. Na en voor de plant spirit verbinding mag je uiteraard wel communiceren met de overige deelnemers.

Als eerste is het belangrijk om verwachtingen los te laten. Maar om je een beeld te geven; de verbindingen worden voornamelijk in de avond gegeven, in rust.
Het grootste deel zal ondersteunende muziek gedraaid worden. Er wordt hierbij live gezongen, gitaar gespeeld en overig muziek gemaakt. Alle muziek is afgestemd op het proces om jou verder te begeleiden. Er worden ook meerdere malen bewuste stiltes ingelast. Tijdens de proces-avonden worden diverse kruiden, planten en bloemen (melanges) ingezet als ondersteuning en reiniging.

Ja dat kan. Uitgaande van het feit dat het lichaam trauma’s, onverwerkt verdriet en oud zeer letterlijk opslaat en vastzet. Dit wordt – mocht het zo zijn – met een plant spirit verbinding aan het licht gebracht.
Kijk of je tijdens de verbinding kunt ‘voelen’ in je lichaam; bijv. als je pijn voelt in je buik, blijf daar bij met je aandacht en verwelkom het. De baarmoeder, onze buik, het hart, de chakra’s, luister naar ze, in stilte.

Juist door stil te staan en er aandacht aan te geven, zul je merken dat het minder wordt, een antwoord / inzicht geeft en hierdoor oplost of je brengt naar een ander thema wat gezien mag worden.

Absoluut. Er wordt een veilige vertrouwde setting gecreëerd met ondersteuning door ervaren gespecialiseerde procesbegeleiders. Het is wel dat wij je zoveel mogelijk in je eigen proces laten. Het is juist de bedoeling dat je al je emoties gaat voelen, ervaren en hierop mag vertrouwen. Op deze wijze leer je dat het innerlijk werk geheel aan jou is, jij bent de koetsier van jouw leven.

Ik of een andere procesbegeleider merk vanzelf wanneer ondersteuning wel gepast en nodig is om je veilig te stellen en je verder in jouw proces te brengen.
Naast ondersteuning via lichaamswerk of therapeutische technieken zal deze er ook zijn door naast je te komen zitten of via de life muziek die wordt gespeeld of gezongen.

We werken met energie en deze wordt continue aangepast om jou ruimte en veiligheid te geven om te ervaren en herbeleven wat nodig is om tot bevrijding en vrede met jezelf te komen. Tot de essentie, de kern van wie jij daadwerkelijk bent.

 

De planten zijn onvoorwaardelijk en behulpzaam. Zij bieden de mogelijkheid – door met jou in verbinding te gaan – om op een diep bewustzijnsniveau te kunnen werken aan jouw persoonlijke thematieken. Door deze vorm kunnen (levensveranderende) transformaties plaatsvinden.

De planten – ook wel het heilig sacrament genoemd – bereiken diepere vaak onbewuste lagen van het gevoelsleven. In ons onderbewustzijn ligt veel informatie opgeslagen, wat gezien gehoord gevoeld , kortom verwerkt wit worden.
Door gebruik van deze therapeutische procesreis tezamen met het Heilig sacrament kan het onverwerkte zowel emotioneel als fysiek verwerkt worden met gevolg het opheffen van blokkades, conditioneringen en coping strategieën.

Verwerken in deze betekent het (voornamelijk) emotioneel ruimte geven aan wat zich aandient. Het verwerken werkt ook lichamelijk en energetisch door. Wat niet meer langer dient zal de plant ‘uit’ jouw lichaam werken. Soms zijn dit thema’s die ingekapseld zitten in het pijnlichaam, wat in ons lichaam ligt opgeslagen. Thematieken die men als impactvol / traumatisch heeft ervaren.

Door het verwerken van hetgeen wat te boven komt tijdens de therapeutische en spirituele procesreizen, komt men weer in contact met zijn hoger bewustzijn, de ziel. Vanuit deze situatie voelt men zich weer compleet en beseft dat er een keuze is om anders naar de wereld en zichzelf te kijken. Men wordt bewuster en vanuit deze staat van zijn ervaart men vrijheid, rijkdom, liefde, acceptatie en vergeving.

Vanuit deze vorm van bewustzijn kan je makkelijker met uitdagende situaties omgaan wordt je emotioneel weerbaarder en snap je jouw aandeel / verantwoording hierin. Dit gegeven is een prachtig cadeau om te mogen ontvangen. Herinner je eigen kracht.

Er kan zowel tijdens je procesreis als erna (deelrondes) van alles in je los komen; verdriet, woede, angst, maar ook liefde, respect en diepe dankbaarheid. Al je emoties mogen er volledig zijn, laat ze toe. Huil als het opkomt, gooi er een kreet uit als deze jouw dwars zit, geef ruimte aan die lachbui….dit is heling en release.  

Tussen de 6-7 uur. Deze vindt plaats in een mooie veilige ruimte. Na deze planten verbinding eten wij een lichte maaltijd en vervolgens ga je lekker slapen. ’s Ochtends na het ontbijt vindt de gezamenlijke deelronde plaats.

Ja. Vind hier uitgebreide informatie over zowel lichamelijke als geestelijke contra-indicaties en diverse medicaties die conflicteren met de entheogene planten.

Twee weken voor de verbinding dien je het lichaam meer te zuiveren en ook je mentaal voor te bereiden.
Lees deze pagina  over zowel de mentale als fysieke voorbereiding.

Hiernaast ontvang je als deelnemer – na aanmelding- diverse gezonde recepten.

Het is belangrijk hier twee weken (eerder is altijd aan te bevelen) mee te beginnen. Lees hier meer inspiratie.

Individuele begeleiding

 
 • Een plant spirit verbinding kan ook 1 op 1. Dit is 1 plant spirit procesreis, waarbij je individueel begeleid wordt, inclusief  overnachting. Het voordeel hiervan is dat alle aandacht is gericht op jou en er minder afleiding is. Neem contact op voor meer informatie.

   

Duo begeleiding

 
 • Wil je met zijn twee begeleid worden? Wellicht met partner, vriend(in) of andere dierbare.  Dat is een bijzondere ervaring.
  Neem contact op voor een datum op afspraak of bekijk mijn agenda voor de duo ceremonies.
"De Plant Spirit reis waar Carlijn en assistent me zo warm toe uitnodigden en het vertrouwen voor gaven, was een Feest met de Goden. Mijn hart loopt over van alles wat ik kreeg. Een diepe dankjewel.”
Sarah, Ambtenaar
Ik vond het een transformatieve ervaring...
Sandra van Beek,
Een intense ervaring; ontroerend, pijnlijk, prachtig.
Siera, Owner kleding brand
het gevoel spreekt en het verstand ‘even uitstaat’.
Suzanne,
Ik had geen betere begeleiding kunnen wensen tijdens de truffelceremonie.
Tineke van der Meer,
Ik had deze ervaring niet willen missen
Diny van Winden,
het voelt voor mij als even thuis komen
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens de reis.
Michielle Sijbring,
Door haar serene rust durfde ik mij meer te ontspannen...
Elisa Schipper,
liefdevol, vrolijk en energievol...
Jonathan A,

Programma

Dag 1

14.30 aankomst

Landen, intentie delen, voorbereiding
17.30 Ademwerk

18.30 Plant spirit ritueel

00.30 Lichte maaltijd

01.00 Slapen

planten
bewustzijns retreat revermann

Dag 2 & 3

Ontbijt / deelronde
Privé tijd 
 
Oefening lichaamswerk

18.00 Plant spirit ritueel

01.00 Warme maaltijd, lekker slapen

Dag 3
Ontbijt / integratie  /  lunch & afscheid

Aanmelden procesreis

Na aanmelding wordt er een kennismakingsgesprek ingepland.

Jouw investering

Kleine groep ( 6 – 8 pers ) driedaagse: € 545,-

Duo begeleiding driedaagse: € 825,- p.p.
Duo begeleiding tweedaagse: € 515,- p.p.

 Individuele begeleiding
Driedaagse: € 1825,-
Tweedaagse€ 920,-

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0