Groeps truffel
ceremonie

Restoring connection

 

Twee daagse truffel ceremonie.
Evenwichtiger leven met flexibelheid, kwetsbaarheid, nieuwsgierigheid en ontspanning. Heling en in je volle potentie komen te staan is het doel van de verbinding met de truffel.         In combinatie met een ceremoniële setting, warmte, aandacht, veiligheid en ervaren begeleiders zullen de truffels jou ondersteunen in zowel persoonlijke als spirituele groei. 

Je loopt allemaal wel eens ergens vast in je leven, iedereen heeft zijn eigen uitdagingen en thema’s. Een verbinding met een truffel maakt het onbewuste bewust. Ze kunnen diepe inzichten en antwoorden geven op onbeantwoorde vragen of thema’s.
Ben jij bereid om vanuit liefde aanschouwend naar jezelf te kijken? Dat vraagt moed. Maar wanneer je deze keuze maakt, dan kun je niet anders dan groeien.

 De truffel zien wij als een leermeester. Het draait om herstel, verbinding, vertrouwen en het (her)inneren van de kern; de liefde en grootsheid in jezelf.
Je komt tot jezelf, voorbij het ego. Ze laten je zien en voelen waar je mee bezig bent, wie je werkelijk bent, wat dient en wat niet.
De yurt waar de ceremonie met een kleine groep (5 deelnemers) plaatsvindt, zorgt ervoor dat je even een andere wereld instapt. Een geborgen plek, het geeft iets aards en puurs. Back to basics.

Een truffel ceremonie nodigt je uit om thuis te komen in de stilte van je eigen huisje. Iets waar wij - door onze daily rush - niet genoeg bij stilstaan.

De truffel geeft jou

Verbinding met de essentie, de kern

Heling van (traumatische) gebeurtenissen

Richting & helderheid

Meer levensenergie

Spirituele en persoonlijke groei

het oplossen van blokkades 

Lichamelijke & geestelijke heling

Inzichten op terugkerende thema’s

Heldere antwoorden

Duidelijke Visie

Deze dag….

Zouden perfect in de happiness kunnen staan; kaarsen, wierook, kampvuur, mooie yurt…..maar daar draait het bij ons niet om. Wij willen de pure, liefdevolle rauwe mens zien, voelen en helpen. Buiten de tierelantijntjes om, dat kennen we nu wel. Onze locatie is warm, knus, veilig en liefdevol.

Wij werken met kleine groepjes, 4 max 5 deelnemers. 

Deze tijd samen zijn wij even familie. Er is No Shame in The Game. Leven zoals het hoort; delen, elkaar inspireren, ontspannen, humor en kwetsbaarheid.
Zowel tijdens de ceremonie als hierbuiten is er ruimte voor alles wat zich wil aandienen. Soms met een lach, soms met een traan. Kortom ; zijn met alles erop en eraan.

cacaoceremonie

Wat mag je verwachten

 • Truffel ceremonie
 • Muziek
 • Gitaar & zang
 • Inzichten
 • Heling
 • Verbinding
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Badje van liefde
 • Pure Cacao
 • Rapé (naar eigen wens)

Voor ons is veiligheid key. Het doel is dat jij met overgave en vertrouwen een innerlijke reis kunt maken.

Gezondheid

De truffel is er voor iedereen, maar niet iedereen kan een truffel ceremonie ondergaan. De truffel kan namelijk niet gegeten worden bij hartziekte, bepaalde medicatie of bij het gebruik van antidepressiva en drugs. Er zijn contra-indicaties waar wij op ‘screenen’. Na aanmelding en het telefonisch contact sturen wij jou een vragenlijst en intentie / gezondheidsverklaring toe. Deze dient 2 weken voor de ceremonie ingevuld en ondertekend te worden geretourneerd. Zonder deze ingevulde documenten kunnen wij jou helaas niet laten deelnemen aan ons weekend.

Ter voorbereiding ontvang je – naast gezonde recepten  – van ons praktische informatie.
Met een juist voorbereidingstraject en intentie kan je dieper reizen. Hierbij help je de truffel om zijn ‘werk’ te doen. Je bent zowel lichaam als geestelijk schoner en hierdoor ontvankelijker.

Gesprek vooraf

Na jouw aanmelding plannen wij een telefonische of FaceTime afspraak met je in. Zonder enig contactmoment wordt er niemand aangenomen. Het is voor ons van belang om te weten wie je bent, met welke vragen jij rondloopt en waar je naar verlangt (je intentie).

Eerlijk maar geen quick fix
De truffel is geen quick fix. Hij laat je ‘zien’ op een eerlijke wijze waar je aan mag werken en geeft richting. Maar de integratie en verantwoording die hierbij komt kijken, die bal…..die ligt bij jou.

Mocht een truffel ceremonie op dit moment niet hetgeen zijn wat jij nodig hebt, dan wordt dit gedeeld en kan je eventueel worden  doorverwijzen naar een alternatief.

 

Nazorg

Je ontvangt van ons een mail met tips en inspiratie om je inzichten meer te kunnen integreren. Ook is er ruimte voor een 15 min telefoongesprek mocht je hier sterke behoefte aan hebben.

Ervaren liefdevolle begeleiders

Carlijn over Bob; Toen ik Bob ontmoette had ik ineens een ware broer erbij.  Wij ondersteunen ook bij andere plant ceremonies. Je deelt alles, het zijn bijzondere intense dagen waarin je elkaar leert kennen. Er zit geen stofje tussen ons, het is zuiver; de humor, het vertrouwen en het respect. Maar vooral de gezamenlijke deler; verbindend en vrij leven.

bob-thumb

Bob

Bob: rust, compassievol, integer en zuiver. Bob is een stevige veilige boom. Hij heeft de afgelopen jaren zich veel verbonden met de truffel en mensen begeleid. Hij ‘vindt’ zich in de boeddhistische leer. Daarnaast verbindt Bob zich met ayahuasca en ondersteunt bij trauma-en procestherapie ceremonies op locatie. Naast het werken met plant medicijnen geeft Bob agressietrainingen aan o.a. hulpverleners in de zorg & welzijn sector.

Carlijn

Carlijn: liefdevol, puur, intuïtief en zorgzaam. De laatste 3 jaar heb ik mij op diverse manieren verbonden met de truffel en andere plant medicijnen. Hiernaast ondersteun ik bij procestherapie bij groep ceremonies met zowel ayahuasca als de truffel. Naast de verbinding met plant medicijnen verzorg ik privé retreats, vrouwencikels, persoonlijke begeleiding waarbij natuurvoeding met een holistische leefstijl de rode draad is. Zie about voor meer info.

magic truffel ceremonie

Locatie

Voorne putten, 30 minuten onder Rotterdam staat een prachtige Yurt in volle potentie tussen de schapen en geitjes.

Concreet voor jou

 • 1 overnachting
 • Ervaren begeleiding
 • Veilig  yurt
 • Kampvuur
 • Gezond eten
 • 1 truffel ceremonie
 • Cacao 
 • Ademwerk
 • Integratie 
 • Voedzame recepten 
 • Nieuwe ontmoetingen
 • Nazorg
,
Bij Carlijn voelde het vanaf het eerste moment heel vertrouwd en fijn. Ik had geen betere begeleiding kunnen wensen tijdens de truffelceremonie. Zij wist precies dat te bieden wat je op dat moment nodig had. Je wordt in de "watten gelegd" door haar mooie muziek, haar verrukkelijke eten, haar mooie en pure energie. Een onvergetelijke ervaring dat vraagt om een vervolg. Heel veel liefs, Tineke
Tineke van der Meer,
Bob is een man van weinig woorden, maar als hij spreekt. Bam! Altijd raak. Hij geeft je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, ook als je dat zelf nog niet doorhebt. Deze grote, bebaarde man is zo zacht dat je je meteen veilig voelt als hij er is. Bob zijn eigen reis heeft hem zoveel gebracht en dat weet hij zo goed over te brengen dat je gewoon meteen weet dat je in goede handen bent.
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Ik heb het geluk gehad dat deze geweldige vrouw op mijn pad kwam. Haar aanwezigheid is voor mij een enorm belangrijk onderdeel van de ceremonie. Carlijn begeleidt je met zoveel liefde. Bij haar voelt het voor mij als even thuis komen, alles mag er zijn en ik voel me veilig. Ze geeft je de ruimte om jezelf te zijn, om dichterbij jezelf te komen, maar je weet dat ze er voor je is als je haar nodig hebt. Je voelt gewoon dat er voor je gezorgd wordt. En niet te vergeten, haar prachtige zangstem en gitaarspel nemen je ook mee naar een plek die je niet snel vergeet.
Pasqual van Huizen, Bedrijfscoach
Carlijn is een onwijs mooie en lieve vrouw. Ze voelt intuïtief goed aan waar ze iemand in kan begeleiden en komt heel zuiver over. Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens de reis. De ceremonie was absoluut schitterend, en ze kan onwijs goed zingen!
Michielle Sijbring,
Bob is een geweldige lieve man met ontzettend veel wijsheid. Tijdens de ceremonie voelde het voor mij veilig en vertrouwd. Af en toe vroeg hij even of alles oke was en of ik behoefte had om te praten. Hij liet me mijn eigen avontuur beleven en hielp waar dat nodig was.
Michielle Sijbring,
Bij Carlijn voel je je meteen veilig. Ze voelt aan waar je behoeftes liggen en speelt daar op een prettige rustige manier op in. Door haar serene rust durfde ik mij meer te ontspannen en mij over te geven aan mijn proces, wetend dat ik in goede handen was.
Elisa Schipper,
Carlijn gaf mij direct een fijn en veilig gevoel. Ze heeft de gave om zichtbaar onzichtbaar te zijn. Ze geeft je alle ruimte om volledig je eigen proces in te gaan en jou te laten ervaren wat er op dat moment is en het moment dat jij denkt ja nu heb ik even hulp nodig, dan is ze er alsof ze het voelt. Daarnaast kan ze ook super enthousiast zijn, maar op een of andere manier stemt ze dit altijd precies kloppend af.
Richard de Jong,
Bob is zacht en heel begripvol tijdens de ceremonie en hierbuiten. Je weet dat je op hem kunt bouwen en vertrouwen door zijn geaarde aanwezigheid, brede mensenkennis, veel ervaring en zijn eigen persoonlijke levenslessen.
Peter R,
Bob is de rust zelven, maar weet precies wat er in je omgaat. Hij voelt wanneer je hem nodig hebt en geeft je het vertrouwen dat je dan op hem kan rekenen. Bob heeft veel kennis en legt hiermee een mooie link tussen de tastbare westerse en de vaak ontastbare andere wereld. Super mooie combinatie en bovenal een hele fijn vent.
Richard de Jong,

Veel gestelde vragen

 • Hoe werkt de truffel?

  Lees de truffel pagina voor meer informatie.

 • Hoe lang duurt een reis?

  Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

 • Moet ik een specifiek dieet aanhouden?

  Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

 • Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

  Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

 • Wat kan ik verwachten tijdens deze truffelverbinding?

  Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

  De truffel zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

  Lees op de truffel pagina meer achtergrond informatie over de truffel.

 • Wat is een Intentie?

  Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

 • Is de truffel verslavend?

  Nee, plantmedicijnen hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de truffel op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en/of spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Lees de truffel pagina voor meer informatie.

Tussen de 6-8 uur. De werking begint na 20-40 minuten. De tijdsduur en intensiteit hangt hierbij af van de dosering en van de persoon. De dosering van de truffel wordt aangepast, dit verschilt per persoon (gewicht), conditie en constitutie.

Een goede voorbereiding is even belangrijk als de ceremonie zelf. Begin daarom 2 weken van te voren met een dieet. Door je aan dit dieet te houden wordt je reis helderder. Een zuiver en schoner lichaam geeft jou meer inzichten. Neem het voortraject daarom even serieus als de ceremonie zelf. Alles is energie dus ook jouw bereidheid en commitment. Het principe ‘u vraagt wij draaien’ is hier van toepassing. Commitment vanuit jezelf zal door het universum worden teruggegeven. Na aanmelding en bevestiging ontvang je een aantal recepten en het dieet waar je als voor- en natraject mee kunt experimenteren.

Door 2 weken voor de ceremonie meer de natuur in te gaan en lekker te gaan wandelen. Probeer tv, mobiel en laptop de week voor de ceremonie zoveel mogelijk te mijden. Dit zijn extra prikkels en afleidingen. Geef ook je lichaam en geest meer rust door langer te slapen en drukke sociale bijeenkomsten (verjaardagen) de week ervoor over te slaan. Na aanmelding en bevestiging ontvang je meer praktische informatie.

Laat je verwachtingen als eerste los. Dit is een belangrijke, wij gaan nogal snel in onze mind zitten en deze wil graag de controle houden.

De truffel zet je zintuigen scherp en je krijgt een visuele hallucinogene ervaring. Gevoel van tijd kan hierbij wegvallen, je leeft in het nu. Ook het ego wordt even geparkeerd. Je kunt op verschillende manieren informatie krijgen; visuals, inzichten, kleurenstromen, voelen. En ook deze intensiteit is voor iedereen anders. De truffel kan je hart kan openen en de connectie met de natuur en elkaar versterken.

Lees op de truffel pagina meer achtergrond informatie over de truffel.

Een intentie zetten geeft sturing aan jouw innerlijke reis met de truffel. Dit is een vraag waar jij graag antwoord op wilt hebben. De truffel heeft een oneindige bron van creativiteit, wijsheid en speelsheid. Zonder intentie bestaat de kans (hoeft niet) dat de truffel je in verwarring kan brengen door je een onsamenhangend schouwspel cadeau te geven. Een intentie geeft focus.

Nee, plantmedicijnen hebben geen verslavende werking t.o.v. drugs ( alcohol, roken, XTC etc.). Het kan wel zo zijn dat je een verbinding met de truffel op zijn tijd nog een keer wilt ervaren voor persoonlijke en/of spirituele groei. Op zijn tijd betekent voor de ene persoon wellicht 2 keer per jaar en voor de ander eens in de 5 jaar.

Programma
restoring connection

Dag 1
14.30 aankomst
Lekker ontspannen, er staat thee klaar. We maken kennis en delen tijdens de kennismaking onze intenties.
Ademwerk
Truffel ceremonie
Kampvuur
23.00 Diner, bijkomen en slaap zacht

4951700
uil2

Dag 2
9.00 Cacao
Ontbijt
 Integratie / deelronde
11.30 Vertrek

Aanmelden tweedaagse truffel ceremonie
nieuwe datum 23/24 juli

Je bent meer dan welkom.
Na online aanmelding wordt er een telefonisch contactmoment met jou in ingepland

Investering
€ 275,-

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0