E-course
Gezond Vegan Koken

In 4 weken volwaardig plantaardig koken!

In 4 weken wordt jij getransformeerd van ‘koken zonder inspiratie en kennis’ naar gezond eenvoudig plantaardig koken met & smaak.
In deze weken leer jij gebalanceerd koken. Hierna kan jij met eenvoud en variatie een gezonde maaltijd samenstellen die heerlijk smaakt. Easy does it!

soep home

Waarom (meer) plantaardig eten?

We weten allemaal dat gezond eten met meer groenten belangrijk is. De wil is er, maar tegelijkertijd besef ik mij ook dat niets zo uitdagend is als een nieuw eetpatroon aanmeten.

Als wij ergens naar verlangen dan is het meer bewustwording en leven met energie en levenslust. Evenwichtige plantaardige maaltijden dragen hier een grote steen aan bij. Ze brengen ons terug in balans. Weg van cravings,  sugar dips en onrustige energie die na een verkeerde maaltijd door ons lichaam jaagt. En weg van de opgeblazen buiken wat ongemak en neerslachtigheid met zich mee brengt. 
 

Goede uitgebalanceerde plantaardige maaltijden zorgen voor een sterk en sneller herstel zowel lichamelijk als geestelijk. Een fijn pluspunt is dat het zorgt voor gewichtsverlies (of toename als dit nodig is), brengt rust en focus in ons lichaam en geest en zorgt voor een blijvende energie.

Deze cursus is een gids voor jou. Hierna ga jij plantaardige maaltijden als mainstream ervaren i.p.v. af en toe.

Wanneer ik uitleg wat voor mij volwaardig plantaardig eten betekent en dat dit voor mij appeltje-eitje is dan hoor ik veel;

  • Ik wil wel, maar heb gebrek aan tijd.
  • Ik wil gezonder leven, maar vegan koken vind ik moeilijk.
  • Hoe kom ik aan voldoende eiwitten?
  • Mijn gerechten zijn eentonig, er mist smaak!
  • Ik krijg mijn gerechten niet gebalanceerd
  • Koken met eenvoud is voor mij uitdagend
  • Ik zoek houvast; welke producten zijn goed, waar verkrijg ik deze en hoe pas ik ze toe?
gezondvegankoken

Herkenbare thema's?

  • Ik loop te klunzen met mijn maaltijd op smaak brengen.
  • Mijn inspiratie is very low.
  • Waarom voel ik mij niet verzadigd na het eten?
  • Ik ben zoekende naar evenwichtige maaltijden.
  • Ik ben klaar met terugvallers naar een oud eetpatroon.
  • Ik wil kennis opdoen en nieuwe inzichten krijgen.

Volwaardig plantaardig koken mag jou niet: Plezier ontnemen, roven van tijd of een total brain freeze opleveren

Deze cursus geeft jou...

Begeleiding bij het samenstellen van een gezonde plantaardige maaltijd

Een nieuwe kijk op plantaardig koken en ontdekken van jouw eigen stijl

Planning en structuur, koken hoeft echt niet moeilijk te zijn.
Het leren spelen met smaak met tal van tips en voorbeelden
Een stok achter de deur om het gezond koken te integreren in jouw leven
Eenvoudig koken met imperfectie en eenbasis om altijd op terug te vallen

Leer de basis & ontwikkel nieuwe gewoontes

  • Hoe kook ik met granen

  • Hoe kook ik met peulvruchten en andere eiwitbronnen

  • Hoe kook ik met groenten

  • Hoe maak je eenvoudige pickles

  • Hoe voeg je zeewier toe

  • Hoe combineer je smaak en kookstijlen

  • Hoe maak je gezonde toppings en toevoegingen

  • Hoe hou ik mij verder, naast voeding gezond

Een gezonde evenwichtige maaltijd geeft energie, ontspanning en verzadiging tegelijk.

Ja, absoluut. Dit heb ik nodig!

Je mag nu al trots op jezelf zijn!
Met deze speelse e-course heb jij de eerste stap gezet
naar een gezonder, energieker groener leven.

Jouw investering 
€ 149,-

Wat je van mij ontvangt

  • Een Volwaardig Vegan Meal Guide
  • 25 recorded kookvideo’s 
  • Totaal 32 recepten
  • 2,5 uur aan pre-recorded kookvideo’s
  • 3 uur aan kennisdeling via pre-recorded presentaties
  • Toegang tot Live Q&A’s  ( 1 x per maand )
  • Vervanglijst ( ongezond vs gezond )
  • Sheet meal planner 
  • Overzicht bereidingswijze granen
  • Overzicht bereidingswijze peulvruchten
  • Wekelijkse boodschappen inspiratielijst
  • 3 bonus video’s
    • Basis snijtechniek
    • Een simpele bouillon
    • Pickelen zoals het hoort
  • 4 bonus seizoensrecepten
  • 1 bonus recept gezonde rijstcake
  • Seizoenskalender Groente & Fruit

Met de franse slag

Ik zal je een geheim verklappen. Koken met de franse slag is voor mij een verrijking, het toelaten van je gevoel. Niet alles precies en volgens het boekje. Gewoon lekker goed eten wat niet tijdrovend is. 

Deze cursus is op deze manier ontwikkeld. Informeel, een scala aan informatie en vooral dat het niet allemaal precies en afgemeten hoeft. 

Het gaat erom dat je nieuwe gewoonten aanleert en weet wat de componenten zijn voor een gebalanceerde vegan maaltijd. Heb je  eenmaal dit trucje door, dan is het gezond koken een fluitje van een cent. 

Liefs, Carlijn

Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd. Op een vrolijke en toegankelijke manier laat Carlijn zien hoe eenvoudig en smaakvol, volwaardig plantaardig eten kan zijn. Koken op een eenvoudige en slimme manier en een mooi kijkje in de natuurvoedingskeuken. Ook de Q&A is zeker nuttig geweest. Ik ben mij bewuster van alle smaken. Leuk dat dat nu ineens opvalt. Bedankt voor de leuke cursus .
Winny Schepers,
Lieve Carlijn, jouw privé lessen waren echt een cadeautje aan mijzelf. Zoveel nieuwe mogelijkheden, smaken en weetjes heb jij mij geleerd. Met het zelfvertrouwen wat jij mij hebt gegeven ga ik heerlijk aan de slag om mijn droom in Spanje te verwezenlijken. Hopelijk tot ziens, in Spanje? Um Beso! Suzanne
Suzanne, prive lessen
Ik bewonder Carlijn voor haar vele passies. Eén van haar passies heb ik met haar mogen delen als stagiaire in een gezellig restaurantje waar Carlijn als chefkok werkte. Carlijn laat niets aan het toeval over, maar weet ook moeiteloos een recept aan te passen als de smaak niet naar haar zin is. Ze kookt met gemak en met flair. Ze heeft een enorme kennis over producten, kookstijlen en smaakcombinaties. Het was een plezier om met Carlijn te mogen werken!
Sonja,
‘Wat een cadeautje om te mogen genieten van het eten van Carlijn tijdens de retreats. Zij kookt met passie en aandacht en inspireert je graag over de natuur, kruiden en planten. Jezelf echt voeden is belangrijk en Carlijn kan je daar als beste bij helpen om de eerste stap te zetten naar een gezonde gevarieerde eetstijl die bij JOU past’
Marja, yoga teacher
Het is allemaal zo heerlijk ontspannen en wat we gekookt hebben was heerlijk! Ik ga hier zeker mee door. Wat ik vooral meeneem is het rondmaken van de smaak, iets wat ik zelf niet en nu heb ik daar goede uitleg over gekregen. Mijn man vond ook alles heerlijk, dat maakt het voor mij een stuk prettiger om gezond vegan te blijven koken.  Super bedankt voor je mooie persoonlijkheid en alles wat mij hebt geleerd.
Biki, cursist

Waarom deze cursus van mij - Carlijn - afnemen?

  • Ik heb vele mondjes gevoed, van yogi’s, triatleten tot aan CEO’s en zwangere.
  • Deze cursus is een eerlijke prijs tov de inhoud.
  • Ik breng mijn kennis informeel en duidelijk over.
  • Ben verslaafd aan porridge, handig te weten.
  • Ik heb > 7 jaar ervaring met gezond koken en begeleiding
  • Natuurvoeding en de macrobiotische leer zijn mijn achtergrond
  • Voeding betekent voor mij balans tussen buik, hoofd en hart.
  • Rond mijn tienerjaren had ik een eetstoornis, dit heeft mij gebracht; bewustwording is een must.

Veel gestelde vragen

  • Wat als ik een allergie heb, kan ik deze cursus volgen?

    Dat is geen probleem. Deze cursus geeft dan ook vooral de ruimte om zelf in te vullen en aan de slag te gaan met alle adviezen, tips en inspiratie wat ik deel.

  • Eet ik echt na 4 weken volledig plantaardig?

    Als je wilt dan kan dit zeker, afhankelijk van hoeveel tijd je hierin wilt steken. Maar zie het als een eerste aanzet. Het dient vooral leuk te blijven. En vanuit ervaring heb je wat langer de tijd nodig om het echt volledig te integreren.

  • Ik eet glutenvrij, is deze cursus geschikt voor mij?

    Absoluut, veel is glutenvrij of er worden genoeg alternatieven aangeboden.

  • Is deze cursus volledig opgenomen?

    Ja. Alles is in de leeromgeving terug te vinden. Elke week ontvang je een mail met nieuw cursusmateriaal wat is vrijgekomen.

  • Wat als ik ook vlees, vis etc wil blijven eten?

    Dikke prima, je gaat vanzelf je eetpatroon aanpassen. Voor de één is dit radicaal 180 graden om naar plantaardig en voor de ander is het een aanvulling. Alles is helemaal ok.

  • Kan ik de live q&a ook later terugzien?

    Jazeker! Deze wordt opgenomen en per mail nagezonden. Natuurlijk stimuleer ik jou wel om wel live te komen, dit is namelijk ontzettend gezellig en leerzaam.

  • Hoeveel tijd vraagt deze cursus per week?

    Dit is volledig aan jou. Maar ga uit van – incl. het koken van een paar recepten – 4 uur.

Dat is geen probleem. Deze cursus geeft dan ook vooral de ruimte om zelf in te vullen en aan de slag te gaan met alle adviezen, tips en inspiratie wat ik deel.

Als je wilt dan kan dit zeker, afhankelijk van hoeveel tijd je hierin wilt steken. Maar zie het als een eerste aanzet. Het dient vooral leuk te blijven. En vanuit ervaring heb je wat langer de tijd nodig om het echt volledig te integreren.

Absoluut, veel is glutenvrij of er worden genoeg alternatieven aangeboden.

Ja. Alles is in de leeromgeving terug te vinden. Elke week ontvang je een mail met nieuw cursusmateriaal wat is vrijgekomen.

Dikke prima, je gaat vanzelf je eetpatroon aanpassen. Voor de één is dit radicaal 180 graden om naar plantaardig en voor de ander is het een aanvulling. Alles is helemaal ok.

Jazeker! Deze wordt opgenomen en per mail nagezonden. Natuurlijk stimuleer ik jou wel om wel live te komen, dit is namelijk ontzettend gezellig en leerzaam.

Dit is volledig aan jou. Maar ga uit van – incl. het koken van een paar recepten – 4 uur.

Ik doe mee, ik wil graag gezonder eten

Een bewuste investering in jouw ‘huisje’

€ 149,-

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0