Cacao & Natuur

Tijd voor jezelf, persoonlijk en oprecht

Een cacao ceremonie met lage dosering paddenstoel. Deze dag word afgestemd op jou met aansluitend een heerlijke lunch of maaltijd. Het hart wordt geopend met de uitnodiging om meer te voelen, uit het hoofd. Met mooi weer maken wij hierbij een prachtige boswandeling. Kom tot helderheid en inzichten tijdens deze exclusieve dag ceremonie. 

Deze dag biedt ruimte aan 1 of 2 personen en vind in Drenthe plaats.

Ja, dit wil ik heel graag.
Rust en persoonlijke aandacht

Investering privé 295,- / Investering duo 235,-  

‘ Wij hunkeren allen naar een stukje mystiek en sacredness, het is onderdeel van ons bestaan.’

Cacao is voor mij een zachte en toegankelijke manier om het hart wat meer te openen. Dit als co-creatie met een ritueel, een ceremonie. Dit is een ruimte die je uitnodigt om aanwezig te zijn in rust, ontspanning, oprechtheid, hier en nu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Een ceremonie, 1 woord met veel vormen en methodes. De ceremonie begeleider geeft zichzelf met zijn of haar kwaliteiten en hele ‘zijn’. Elke ceremonie is  anders, simpelweg om iedereen zijn eigen unieke expressie uit en de omgeving, setting en type cacao (of bereiding hiervan) ook van invloed zijn.

Een ceremonie is meer dan cacao en muziek. Ik zal met focus, interesse en liefde luisteren en handelen naar jouw wensen en intentie.

 

Ik ondersteun je hierbij met mijn kennis, aanwezigheid en zorg.


Met respect voor de cacao, tabak en andere kruiden werk ik met muziek, maak zelf muziek, zang, creëer ontspanning,  neem jou mee naar de ruimte in jezelf met hiertussen ruimte voor open gesprekken.


Ik speel in op jouw behoeftes en op de thema’s die spelen. Tussen de kaders die ik zet is elke ceremonie dan ook anders.

Een ceremonie brengt ons thuis, voorbij de laagjes huid en onze  monkey mind, terug naar harmonie.

Tijdens deze dagceremonie gebruiken wij een lage dosering truffel/paddenstoel. Dit zal je zintuigen openen en je uitnodigen om meer te voelen. Een mooie opstap voor als je nog geen ervaring hebt met een full dose plant ceremonie.

Lees hier meer informatie over cacao.

Et voila,  zo ben je hier uitgekomen, bij mij, Carlijn.
Voor mij geeft cacao net even het duwtje in de rug om je over te geven aan jezelf. Ruimte maken, niemand anders trekt jou uit de dagelijkse bekende ‘ratrace’.

 

Na de ceremonie gaan wij het bos in. Wandelen in de natuur zorgt ervoor dat je in die ontspanning blijft.

Gun jezelf persoonlijke aandacht

Cacao ceremonie

Een ritueel wat ons verbind met elkaar en onszelf. Een plek om aanwezig te zijn en even stil te staan, rust. In deze ruimte wordt het hart geopend.
Ik begeleid met gitaar, muziek en zang, meditaties, continue afgestemd op de behoefte.

In deze 1 op 1 of duo cacao ceremonie ontstaat joy, bezinning, ontspanning en creativiteit.

Voeding

Laat je inspireren door te genieten van een heerlijke voor jou bereidde maaltijd.  Puur, plantaardig, rijkelijk, smaakvol en gezond.

Geniet van een gezonde lunch  of diner die volgt na de cacao ceremonie. Hierbij deel ik mijn kennis over pure voeding en wat zowel lichaam en geest ondersteunt.

Natuurwandeling

Wandelen in de natuur stimuleert het brein en wakkert de creativiteit aan. Dompel jezelf onder in deze prachtige omgeving en de zuivere lucht tijdens deze 2 uur durende wandeling. Inspiratie en inzichten zullen zich als vanzelfsprekend ontvouwen. 

Na deze ervaring...

 • Weet je je kwetsbaarheid meer te uiten
 • Accepteer je het leven meer
 • Laat je speelsheid en humor toe
 • Stroomt de creativiteit weer
 • Heb jij genoten van een onvergetelijke dag met een tikje magie

Voor jou wanneer je...

 • Een veilige ontspannen ceremonie wilt ondergaan
 • Persoonlijke aandacht wilt met cacao en truffels
 • In verbinding wilt in een warme speelse informele setting
 • Het leven meer wilt toelaten
 • Vermoeid bent en jezelf te vaak vergeet
 • Advies & coaching wilt vanuit een ruimdenkende vorm 
Lieve Carlijn! Wat heb ik genoten van je gastvrijheid en je kennis tijdens de One Day Cacao & Voeding. Echt een mega gevulde, maar toch intens chille dag. Je hebt me laten verwonderen en laten onderdompelen in het Zijn. Dankjewel daarvoor! Liefs Gitty
Gitty van Doorn,
Carlijn is een onwijs mooie en lieve vrouw. Ze voelt intuïtief goed aan waar ze iemand in kan begeleiden en komt heel zuiver over. Ik voelde mij veilig en vertrouwd tijdens de reis. De ceremonie was absoluut schitterend, en ze kan onwijs goed zingen!
Michielle Sijbring,
Carlijn was voor mij een fantastische space holder. Ze creëert een veilige atmosfeer en is aanwezig op de best mogelijke manier die je als ‘reiziger’ kunt wensen. Een warme deken. Ze is er in volledige aandacht en geeft je de nodige ruimte om je eigen proces door te maken. Buiten de ceremonie om is zij een heel verzorgende vrouw. Het hele weekend heb ik mij ontzorgd gevoeld wat samen ging met fijne gesprekken. Ook heeft zij haar kennis gedeeld over volwaardig plantaardig eten. Ben dankbaar voor deze ont-moeting.
Jolanda,

Aanmelden cacao ceremonie & natuur

PS: Heb je zelf een groepje samengesteld of ben je op zoek naar een ceremonie begeleider? Dat kan. Neem contact met mij op om kennis te maken. Bij een duo ceremonie zijn de tarieven € 235,- p.p. en bij een groepje van 4 zijn de tarieven € 185,- p.p.

De investering voor een prive ceremonie: € 295,-

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0